Трамп підтримав криптопроєкт Неукроєні

Трамп підтримав криптопроєкт Неукроєні

Дональд Трамп сприяє сімейному криптопроєкту «Неукроєні» на Truth Social Колишній Президент США Дональд Трамп здається віддав свою підтримку сімейному криптопроєкту «Неукроєні».

У публікації 22 серпня на Truth Social Трамп підтримав децентралізований фінансовий проєкт, говорячи: `Занадто довго звичайні американці стискалися великими банками та фінансовими елітами. Час взяти становище—разом.`

Слід відзначити, що Трамп зустрічався з лідерами найбільших фінансових установ у США, обіцяючи податкові знижки та дерегуляцію в обмін на їх підтримку перед виборами президента в 2024 році. Серед імен, з якими він говорив цього літа, були Голови Виконавчих Директорів JPMorgan Chase Джеймі Даймон, Citigroup Джейн Фрейзер та Bank of America Брайан Мойніан.

Це перший раз, коли Трамп публічно підтримав ще неактивний криптопроєкт на своєму особистому акаунті.

До цього його сини—Ерік Трамп та Дональд Трамп Молодший—пропагували таємничий проєкт протягом останніх кількох тижнів.

У минулому інтерв`ю з The New York Post Ерік описав проєкт як `цифрову нерухомість`, підкреслюючи його потенціал відкрити доступ до забезпечення в фінансовому секторі.

Це є рівною. Це забезпечення, до якого кожен може отримати доступ та зробити це миттєво. Я не знаю, чи усвідомлюють люди, яким руханням це є для світу банківського та фінансового секторів. Ерік Трамп, говорячи про «Неукроєних»

Більшість постів братів Трампів широко натякала на те, що метою проєкту є будівництво `майбутнього фінансів`, але не надали конкретики щодо його функціональності.

Це залишило послідовників цікавими, чи буде в проєкті врахована децентралізована автономна організація, нова криптовалюта, ринок торгівлі або щось інше.

Щоб скоротити спекуляції, Дональд Трамп Молодший нещодавно направив людей в канал Telegram під назвою `Неукроєні`, заявляючи, що це буде офіційним джерелом інформації про таємничий проєкт.

Канал наразі має майже 40 000 учасників та недавно дарував преміальні підписки Telegram десятьом з них.

Проєкт, здається, є кульмінацією нової підтримки Трампом криптовалюти. Попередньо він називав галузь `шахрайством`, але пізніше переосмислив себе як прихильник криптовалют, заробивши підтримку галузі в процесі.

У липні колишній президент виступив головним спікером на конференції Bitcoin 2024 в Нешвіллі, Теннессі, де він висвітлив низку криптовалют-дружніх пропозицій, включаючи створення національного резерву Bitcoin (BTC), якщо його оберуть.

Після того, як було представлено `Неукроєних`, численні критики на X.com майже миттєво назвали це іншим `шахрайством`.

На нове шахрайство.

Принаймні шість компаній Трампа були банкрутами. Колишня Trump University, запущена в 2005 році, була закрита через шахрайство. Трамп відтоді перейшов до продажу кросівок, Біблій та незамінних токенів, або NFT.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть