Елон Маск показав новий чат-бот Grok 2

Елон Маск показав новий чат-бот Grok 2

Елон Маск встановив новий рекорд з Grok-2, що залишає спільноту криптовалют дуже збудженою

У недавньому пості, технологічний мільярдер Елон Маск, власник X та xAI, закликав спільноту X спробувати нову ітерацію чат-бота Grok від xAI.

На цьому тижні було представлено модель Grok-2. Зараз вона досягла важливого досягнення, оскільки випередила багатьох своїх конкурентів, включаючи попередню версію ChatGPT.

У своєму твіті, Елон Маск запросив спільноту спробувати використовувати Grok-2 на платформі X. Коли він опублікував твіт, він процитував ще один пост від користувача @ibab. У цьому пості хвалилося, що Grok-2 увійшов до лідерів у сфері штучного інтелекту та зайняв високі позиції на ньому – Grok-2 та Grok-mini.

  • Продукти xAI перевершили версії, випущені кілька місяців раніше ChatGPT та Gemini AI. Таким чином, Grok 2 зараз займає друге місце, випереджаючи травневу версію ChatGPT-4o. Grok-mini займає п`яту позицію тут.

“Grok-2 відмінно видається у математиці (#1), та на другому місці по всім показникам (складні завдання, програмування, слідування інструкціям)”, - каже пост X.

  • Займає друге місце на LMSys. Спробуйте його прямо тут на X! https://t.co/4if0zELwEZ - ibab (@ibab) August 23, 2024

Зараз було запущено Grok 2 після завершення навчання та всієї “налаштування”, як Маск назвав це у інтерв`ю. Зараз триває навчання Grok 3 в Мемфісі, США, і технологічний магнат вказав, що якщо все пройде добре, нова версія вже популярного чат-бота буде випущена у грудні цього року.

Спільнота X з численними акаунтами, присвяченими криптовалютам серед них, опублікувала численні похвальні коментарі щодо Grok 2 під твітом Маска.

  • Багато з них вже спробували Grok 2, схоже, і вони поділилися різними зображеннями, створеними цим чат-ботом. Користувачі залишили коментарі, такі як “Елон, я люблю Grok 2.0 Beta” або “Grok2 це круто”.

Користувач та творець контенту Nicky Thomas порівняв Grok 2 із комп`ютером, згаданим у класичному науково-фантастичному романі “Путівник Галактикою” Дугласа Адамса: “Тільки що випробував Grok 2 на X, і я повинен сказати, це як мати Путівник Галактикою в кишені, але з присмаком винаходливості ДЖАРВІСА”.

  • Hey @elonmusk Тільки що випробував Grok 2 на X, і я повинен сказати, це як мати Путівник Галактикою в кишені, але з присмаком винаходливості ДЖАРВІСА. Інтеграція даних в реальному часі просто дивує - Grok 2 здається не просто штучним інтелектом, але живим істотою, яка встигає за ... - Nicky Thomas (@NickyThomas) August 23, 2024
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть