Криптовалютна платформа Polymarket у центрі суперечностей

Криптовалютна платформа Polymarket у центрі суперечностей

Велике суперечності про недавно популярну криптовалютну платформу: користувачі протестують

Хвиля суперечностей спалахнула серед користувачів популярної платформи ринку передбачень Polymarket щодо наслідків останнього прогнозу щодо політичного становища Роберта Ф. Кеннеді-молодшого (RFK молодшого).

Заголовок ринку `Чи підтримає RFK молодший Трампа у п`ятничному виступі?` викликав жорстку дискусію щодо тлумачення висловлення RFK молодшого та того, чи відповідають вони критерію підтримки.

RFK молодший висловив свою підтримку колишньому президентові Дональду Трампу під час його довгоочікуваної промови, але він не чітко використовував слово `підтримка`. `Існували три великі причини, які мене закликали балотуватися у цю гонку вперше, і вони є головними причинами, які переконали мене покинути Демократичну Партію, балотуватися як незалежний, і зараз підтримувати президента Трампа`, - сказав він, додаючи: `Моє ім`я все ще буде на бюлетенях в більшості штатів. Я закликаю вас проголосувати за мене`.

Неоднозначність тут полягає в формулюванні. Хоча RFK молодший висловився в підтримку Трампа, він також закликав виборців голосувати за нього на виборах президента 2024 року. Багато користувачів Polymarket стверджують, що це не становить явної підтримки Трампа.

За думкою цих користувачів, історичний прецедент на платформі показує, що подібні заяви не є підтримкою. Вони посилаються на попередній ринок, де підтримка сенатора Берні Сандерса віце-президента Камали Гарріс була визнана не підтримкою, встановлюючи прецедент, який, на їхню думку, має застосовуватися тут.

Незважаючи на ці доводи, Polymarket вирішив, що коментарі RFK молодшого можуть бути визнані підтримкою. Це рішення викликало протест, з багатьох аналітиків звинувачують платформу в тому, що вона приймає довільні рішення, що суперечать тому, що вони уважають реальністю ситуації. Пізніше менеджер кампанії RFK молодшого заявив, що промова не була задумана як підтримка Трампа.

ЗММ також внесли свій внесок у суперечку, повідомивши, що RFK молодший підтримав Трампа на підставі змісту своєї промови. Рішення Polymarket встояти за цей коментар залишило значну частину своєї спільноти почувають обманутими.

* Це не інвестиційні поради.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть