Прогноз ціни XRP може вибухнути: аналітики підтверджують ріст

Прогноз ціни XRP може вибухнути: аналітики підтверджують ріст

Експерт передбачає, що XRP може стати вкрай активним, якщо це станеться

Відомий криптоексперт DustyBC підкреслює головний фактор, який може зробити XRP вкрай активним та спровокувати значний роїр вище рівня.

У недавньому твіті аналітик поділився графіком XRP, підтверджуючим, що актив сконсолідувався навколо території ціни в $0.60.

Це призвело до формування симетричного трикутника на графіку, з верхньою лінією тренду, нахилена вниз, а нижня лінія тренду у висхідному положенні, сигналізуючи про фазу консолідації.

Необхідно зауважити, що бики XRP мають намір вийти за верхню лінію тренду, яка наразі стоїть як рівень опору для активу. DustyBC запропонував, що ціна XRP вибухне величезно, якщо вийде з трикутника вгору.

За словами DustyBC, XRP може потенційно підскочити до $2.3 або вище, якщо успішно вийде з симетричного трикутника, особливо вище верхньої лінії тренду. Інші аналітики діляться подібним настроєм

Тим часом, аналіз DustyBC узгоджується з схожою точкою зору, яку недавно поділився популярний ринковий спостерігач Капітан Фейбік.

Як повідомлялося раніше, Фейбік зауважив, що навіть попри те, що XRP знаходиться в фазі консолідації, сьома за ринковим капіталом криптовалюта може спровокувати ралі до $2.5, якщо вийде з симетричного трикутника вгору.

Минулого місяця популярний аналітик JackTheRippler вказав, що поточний симетричний трикутник XRP схожий на той, що спостерігався в 2017 році. Аналітик стверджував, що після виходу з симетричного трикутника у 2017 році XRP підскочив на 60 000%. Тому він передбачив, що XRP може повторити подібну продуктивність, якщо вийде з поточного симетричного трикутника.

На момент публікації XRP тепер торгується за $0.6088, позначаючи зростання на 1.56% за останню добу. Також XRP підвищився на 8.01% за тиждень і на 0.21% за останні 30 днів.

Хоча останні зростання XRP були мінімальними, учасники спільноти залишилися оптимістично налаштованими до потенціалу активу для значних ралі. Це віра зросла після того, як окружний суддя США Аналіса Торрес видала довгоочікуваний остаточний вирок у справі SEC проти Ripple.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть