Недопорозуміння щодо переводу та нові правові виклики Чжао і Binance

Недопорозуміння щодо переводу та нові правові виклики Чжао і Binance

Плутанина щодо переводу CZ: колишній генеральний директор Binance продовжує відбувати покарання

Колишній генеральний директор Binance Чанпенг Чжао був переведений з FCI Lompoc II в половину доходу до будинку RRM Long Beach в Каліфорнії, що викликає плутанину серед користувачів X, які помиляються вважають, що він вже був звільнений.

Незважаючи на зміну місця перебування, CZ залишається під вартою.

Установа RRM Long Beach, що класифікується як `біржова управління повторним введенням (RRM)`, призначена для допомоги в`язням, які наближаються до виходу, але це не означає повного визволення. InmateAID - постачальник послуг спілкування з федеральними в`язнями - описує цю установу як таку, у якій вимагається добровільне виконання вимог, а не як високою безпеки, хоча необхідно дотримуватися строгих правил дому.

Непорозуміння щодо переводу CZ було ускладнено попереднім непорозумінням про його дату виходу. Хоча його засудження було призначено на 30 квітня, в`язниця для CZ почалася пізніше у травні, що призвело до запланованого визволення 29 вересня.

CZ відставив від посади генерального директора Binance в листопаді 2023 року і погодився заплатити штраф у розмірі 50 мільйонів доларів після того, як визнав винним у федеральних звинуваченнях США, включаючи порушення Закону про банківську таємницю.

Крім того, Binance визнав вину, сплативши штраф у розмірі 4,3 мільярда доларів. Жао визнав себе винним в порушенні американського Закону про банківську таємницю, надаючи пріоритет зростанню Binance над відповідністю.

У рамках угоди, Binance визнав, що експлуатувала неліцензійний бізнес з переказу грошей та порушувала Закон про міжнародні правові акти щодо економічних потреб у надзвичайних ситуаціях. Колишнього керівника засудили до чотирьох місяців в`язниці в квітні 2024 року, хоча прокурори вимагали трьох років.

Поки він відбуває залишкові 37 днів ув`язнення, CZ також стикається з новими правовими викликами.

Останні позови, подані 16 серпня, звинувачують CZ і Binance у недостатній антивідмивальній і знай свого клієнта процедурах, які передбачено, що дозволено злочинцям відмивати крадені кошти через платформу. Ця додаткова правова битва додається до ускладнень, що оточують поточну правову ситуацію CZ.

Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Гендиректор GameStop согласился на штраф в $985 320 за незаконное приобретение ценных бумаг. ФТС обвинила его в нарушении Закона Харт-Скотт-Родино. Коэн стремился повлиять на бизнес Wells Fargo. Акции GameStop упали на 3%. 🕵️‍♂️🔍
Просмотреть