1) Активність мережі Solana (SOL) рікордно знизилася
2) Прогноз ціни SOL: консолідація в межах діапазону

1) Активність мережі Solana (SOL) рікордно знизилася 2) Прогноз ціни SOL: консолідація в межах діапазону

Активність мережі Solana (SOL) готується до досягнення рекордно низького рівня в 2024 році.

Цей місяць був помічений зниженням попиту на мережу Solana (SOL). Під кінець серпня, мережа Layer-1 (L1) досягла свого найнижчого рівня за кількістю транзакцій і активних адрес протягом всього року.

Це зниження використання вплинуло на мережові комісії та дохід, які впали на більш як 50% протягом останнього місяця. Користувачі Solana віддають йому прощання.

Зниження активності на мережі Solana

До цього часу цього місяця загальна кількість унікальних адрес, які підписали транзакції в мережі Solana, складає 18,09 мільйонів. Це на 67% менше, ніж 54,33 мільйони активних користувачів щомісяця, зареєстровані в липні, і на 16% менше активного використання з початку року.

Щодо унікальних перших підписників у мережі, їх кількість також знизилась. За даними The Block, кількість нових користувачів в мережі Solana цього місяця становить 11,1 мільйона, що на 66% менше за річний максимум в 33,15 мільйонах нових користувачів, зареєстрованих у липні.

  • Спад призвів до того, що кількість транзакцій на L1 також стрімко впала. З початку місяця невиборчі транзакції в мережі склали 486,61 мільйонів, що є найнижчим показником з початку року.
  • Невиборчі транзакції на Solana означають будь-яку транзакцію в мережі, яка не безпосередньо включає голосування за блок-продюсерів. Це транзакції, що включають перекази токенів, стейкінг і стейк-аут, продажі NFT і т.д.

З падінням активності на Solana цього місяця, мережові комісії та дохід, отримані від них, були позначені. Дані Artemis показують, що вони знизилися на 62% за останні 30 днів.

Прогноз ціни SOL: Монета консолідується в межах діапазону

На момент публікації, SOL торгується по ціні $145.58. З 12 серпня монета трималася в бічному тренді, зіштовхуючись з опорою на рівні $152.12 та знаходячи підтримку на рівні $137.65.

Цей відносний баланс між попитом та пропозицією на ринку підтверджується плоским відносним індексом сили (RSI) SOL. Цей індикатор вимірює перекуплені та перепродані умови на ринку. Коли він стає плоским, ринок консолідується.

Якщо SOL прорветься вгору через лінію опори та успішно перевірить її, його вартість може зрости на 10% та торгуватися за $160.09. Однак, якщо продажі набирають сили, він може впасти нижче підтримки і торгуватися за $133.64.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть