Hut 8 отримав $15 млн позики від Coinbase та придбав електростанції на газу.

Hut 8 отримав $15 млн позики від Coinbase та придбав електростанції на газу.

Bitcoin майнер Hut 8 розширює свою можливість позик у Coinbase до $65 мільйонів та придбаває електростанції на природному газі

Bitcoin майнер Hut 8 отримав додаткові $15 мільйонів від дочірньої компанії американської біржі криптовалют Coinbase, згідно з заявою від 12 січня.

Організація повідомила, що нова угода представляє собою зміну і поновлення попереднього кредиту у розмірі $50 мільйонів за позиковими можливостями на платформі торгівлі криптовалютами, що підвищує загальний кредитний портфель компанії до $65 мільйонів.

В минулому році Hut 8 отримала кредитний портфель Coinbase у розмірі $50 мільйонів з можливістю отримати додаткові $15 мільйонів у вигляді позики.

Майнер планує використати отримані $15 мільйонів для загальних корпоративних потреб, аналогічно розподілу коштів з попередньої фінансової угоди. Нові позики також мають ту саму процентну ставку, що й попередні.

`Всі суми, позичені в рамках Кредитного договору, підлягатимуть відсотку на рівні, що дорівнює (а) більшому з двох: (i) ставка федеральних фондів на дату відповідної позики, та (ii) 3,25%, плюс (b) 5,0%`.

Hut 8 далі пояснює, що позика забезпечена її інтересами в невизначеній кількості Bitcoin, які зберігаються в Coinbase Custody. Термін дії позики складає 364 дні після дати першої позики.

Нові електростанції на природному газі

Між тим, Hut 8 нещодавно отримала судову згоду Верховного суду Онтаріо на придбання чотирьох електростанцій на природному газі в Онтаріо.

Згода надає право Hut 8 виконувати придбання 40 МВт електростанції в Капускасінгу, 110 МВт електростанції в Кінгстоні, 120 МВт електростанції в Ірокуа Фоллсі та 40 МВт електростанції, що використовується для добування Bitcoin, в Норт-Беї.

Разом з рішенням передбачається нова фінансова угода між Macquarie та BidCo. Macquarie партнерує з майнером для подачі пропозиції на добування Bitcoin в Норт-Беї.

Фінансова угода буде реалізована у вигляді засобу оренди з правом викупу, причому Macquarie стане власником 20% акцій, а Hut 8 залишиться з 80% власного капіталу. Очікується, що транзакція буде завершена 15 лютого за умови вирішення всіх питань, пов`язаних з судовими позовами.

Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Вычислительная мощность биткойна снизилась на 9,95% после рекордного хэшрейта. Майнеры сталкиваются с экономическими препятствиями из-за низких комиссий и уменьшения вознаграждений. Уровень хэшрейта снизился на 69 EH/s, вызывая нарастающие вызовы для майнеров. 😕 #биткойн #хэшрейт
Просмотреть
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Обзор: Bitmain влияет на майнинговые пулы биткоина, анализ показал сходство работ на 37% хэшрейта. Poolin, BTC.com схожи с AntPool на 99% и 98%. Исследования 0xB10C обращают внимание на роль Bitmain, но не обязательное контролирует их работу. ⛏️🔍
Просмотреть
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой, JPMorgan предупредил о возможном замедлении роста хэшрейта. Доля майнеров из США на бирже достигла рекордного уровня. Hut 8 увеличил рыночную капитализацию, CleanSpark снизилась. Jefferies предупреждает о сложном месяце для майнеров. 😕📉 #криптовалюта #Bitcoin #майнинг
Просмотреть
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры отказываются от Биткоина ради ИИ из-за роста затрат. Цены на Биткоин растут, но майнинг становится всё сложнее. Банкротства, снижение дохода - вызовы для отрасли. Некоторые компании переключаются на ИИ и HPC. 📉⛏️🔝
Просмотреть