Прогноз ціни Dogecoin: вибиваємось зі спадного кліна

Прогноз ціни Dogecoin: вибиваємось зі спадного кліна

Ціна Dogecoin (DOGE) може зроснути на 90% після того, як Елон Маск опублікував твіт `D.O.G.E`

Ціна Dogecoin (DOGE) викликає очікування, оскільки вона готується вийти з бичачого спадного клина.

Підтримка на ринку та інвесторів також видна, хоч і мінімальна, і допоможе у відновленні DOGE. Dogecoin тягне свою межу.

Ціна Dogecoin (DOGE) зараз на межі перетворення ключового опору в підтримку, що підтвердило б вихід на новий рівень. Одним з найважливіших каталізаторів цього зростання може бути нещодавній твіт від Елона Маска. DOGEfather сказав, що він готовий працювати в `Департаменті ефективності уряду, тобто D.O.G.E.`

Цьому очікується, що призведе до стрімкого підвищення вартості DOGE. Змішування середньої збіжності відхилення (MACD) подальше підтримує цей потенційний бичачий імпульс.

Показник показує зростання загального бичачого імпульсу. Це свідчить про те, що настрій на ринку починає змінюватися на краще, вказуючи на потенціал відновлення ціни Dogecoin.

Проте, не зважаючи на цей позитивний технічний сигнал, інші фактори можуть затримати темп відновлення. Однією з ключових проблем є поведінка великомасштабних інвесторів, яких часто називають китами.

На даний момент кити помічають лише мінімальне збільшення своїх позицій. За останні два тижні гаманці, які утримують між $100,000 та $10 мільйонів DOGE, побачили лише витоки на суму $300 мільйонів. Це відсутність значного накопичення від цих великих гравців свідчить про обережний підхід, відображаючи невизначеність або коливання на ринку.

Відмова китів збільшувати позиції в кінцевому підсумку може уповільнити процес відновлення. Без активної участі цих великих інвесторів, бичачий імпульс, вказаний MACD, може не повністю перетворитися на стійкий рух вгору ціни Dogecoin.

Прогноз ціни Dogecoin: наступний бичачий рух?

Ціна Dogecoin наближається до виходу із бичого спадного клина, який торгується на рівні $0.1059. Цей клін вказує на 90% зростання для мем-монети та встановлює ціль на рівні $0.20.

Вищезазначені фактори свідчать про те, що цей ралі може зайняти трохи часу, оскільки вихід ще не був підтверджений. Це відбудеться, коли $0.1168 буде перетворена в підтримку для можливості підняття до $0.1286.

Тим не менш, існує шанс, що цей вихід може виявитися невдалим, як це сталося в середині липня. Це може призвести до падіння ціни Dogecoin до рівня $0.10 або нижче, анулюючи бичий тезис та звалюючи клін.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть