Криптовалютний ринок: INJ зростає, ETH падає, AVAX карбується

Криптовалютний ринок: INJ зростає, ETH падає, AVAX карбується

Crypto Market Pulse: INJ Up, ETH Down, AVAX Surges

Injective (INJ) очолює хід з вражаючими оновленнями блокчейну, в то час як Ethereum (ETH) переживає невеликий спад ціни. Kadena (KDA) та Brett (BRETT) також спостерігають зниження цін, тоді як Avalanche (AVAX) виходить за тенденцію з позитивним зростанням. Давайте розберемо останню активність на криптовалютному ринку разом із відповідними обсягами торгівлі.

Останні оновлення Injective значно підвищили масштабованість його блокчейну, знижуючи часи блоків до вражаючих 0,65 секунди. Це робить його одним з найшвидших блокчейнів 1-го рівня на ринку. На даний момент INJ торгується по ціні $18,46, відображаючи невеликий спад у 0,38% за останні 24 години.

Обсяг торгів за останні 24 години склав $58,569,854, що сприяло ринковій капіталізації у розмірі $1,802,172,729. На даний момент у обігу перебуває 97,622,780 монет INJ. Відкритий інтерес по похідних зріс на 1,40% і становить $75,06 млн, а такі платформи, як Binance та OKX, спостерігають більше трейдерів, які укладають довгі позиції щодо INJ, ніж короткі.

Ethereum (ETH) бачить ціну у розмірі $2,542,73, що свідчить про зниження на 3,87% за останні 24 години. Навіть за такого спаду, ETH залишається великим гравцем з обсягом торгів у розмірі $11,9 мільярдів та ринковою капіталізацією у розмірі $305,9 мільярда. В обігу перебуває 120,3 мільйона монет ETH.

Ринок похідних від ETH і надалі віддаває перевагу довгим позиціям, що видно з високих коефіцієнтів довгих/коротких. Однак ліквідації довгих позицій були помітно вищими, що свідчить про збільшену ринкову волатильність. Binance, OKX, Bybit та Bitfinex залишаються провідними платформами для торгівлі похідними від ETH.

Kadena відчула зниження ціни та наразі торгується по ціні $0,497440, знизившись на 5,52% за останні 24 години. Її торговий обсяг становить $4,6 мільйона, з ринковою капіталізацією у розмірі $142,2 мільйона. У обігу перебуває 285,9 мільйонів монет KDA та максимально можливий обсяг - 1 мільярд монет KDA.

Ринок похідних від KDA спостерігає зменшену активність. Коефіцієнт довгих/коротких відображає суміш настроїв з більшою кількістю коротких позицій, ніж довгих на Binance. Крім того, як довгі, так і короткі позиції стикаються з подібними рівнями ліквідації, при цьому короткі позиції трохи більше під тиском.

Avalanche (AVAX) показує позитивний зростання у 3,86%, торгуючи за $22,99. Обсяг торгів за 24 години становить $304,7 мільйона, а його ринкова капіталізація - $9,3 мільярда. У обігу перебуває 404,8 мільйона монет AVAX і максимально можливий обсяг - 720 мільйонів монет AVAX.

Ринок похідних від AVAX стверджується зростанням обсягу торгів та відкритим інтересом. Панує бича настрій, що показується більшістю довгих позицій. Ліквідації вищі для довгих позицій, що свідчить про збільшений ризик. Binance, OKX та Bybit є провідними платформами для похідних від AVAX.

Brett (BRETT) торгується по ціні $0,087416, з обсягом торгів у розмірі $39,7 мільйона за останню добу. Він знизився на 0,17% за останній день, з ринковою капіталізацією у розмірі $866,3 мільйона. В обігу перебуває 9,9 мільярдів монет BRETT, а максимально можливий обсяг - 10 мільярдів монет BRETT.

Ринок похідних від BRETT спостерігав зниження у торговій активності. Домінують довгі позиції на ринку, із більшою кількістю довгих позицій порівняно з короткими. Крім того, короткі позиції стикаються з вищим тиском ліквідації. Binance, OKX та Bybit є ключовими платформами для похідних від BRETT.

Disclaimer: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не складає фінансової ради чи ради будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, понесені в результаті використання вмісту, продуктів чи послуг, згаданих. Читачам радять бути обережними перед тим, як приймати будь-які дії, пов`язані з компанією.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть