Прогноз ціни XRP на осінь: підвищення на 70%

Прогноз ціни XRP на осінь: підвищення на 70%

70% Передбачене підвищення ціни XRP на осінній період, якщо історія повторити себе

Як стало відомо завдяки даним від CryptoRank, популярна криптовалюта XRP, яка в даний час є сьомим за розміром активом на ринку, може бути на порозі епічного зростання ціни на 70% цієї осені.

Отже, як показують історичні тенденції, середня прибутковість XRP в наступні три місяці становить 15,3% зростання на вересень, 3,49% зниження на жовтень і 70,4% зростання на листопад. Декабр також вказує на зростання ціни XRP на 75,3%, згідно з середніми результатами протягом останніх 10 років.

Справді звичайною є ситуація, коли XRP спостерігає велике зростання цін у кінці року. Це трапляється не дуже часто, але історія бачила навіть 1,064% зростання ціни за останній квартал для XRP. Щодо третього кварталу, зелені ціни є більш поширеними, хоча й не такими значущими, як те, що відбувається з жовтня по грудень.

Таким чином, повертаючись до цієї осені, інвестори мають всі підстави очікувати певного зростання ціни XRP. У минулому році, наприклад, кожен місяць з серпня по грудень завершувався із підвищенням ціни, навіть якщо тільки на малий %. Коли відбудеться підйом XRP?

Якщо підвищення ціни відбудеться цієї осені, ймовірно, воно відбудеться між листопадом та груднем, як показують дані. Однак не рекомендується говорити щось із впевненістю, оскільки, наприклад, 2022 року було небачене зростання ціни XRP на 46% у вересні.

Також варто зазначити, що медіанні цифри працюють проти цієї ймовірності, оскільки кожен один медіанний результат прибутковості з моменту початку торгівлі XRP на біржах був в негативній зоні, на відміну від середніх.

Однак медіанні результати рідко виявляються істинними, оскільки, згідно з ними, XRP був би прибутковим тільки в квітні та липні, що також часто є навпаки.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть