Ціна Immutable (IMX): Аналіз та перспективи

Ціна Immutable (IMX): Аналіз та перспективи

Ціна Immutable (IMX): Чи наступає бикова реверсія?

Ціна Immutable (IMX) за останні 24 години майже не змінювалася, незважаючи на те, що ціна знизилася з менше $1,12 до ключової зони опори близько $1,20.

Проте, поки власний токен платформи гри Web3 перебуває нижче зони постачання, навколо блокчейну гри Immutable спостерігається велика активність, оскільки на Immutable запускаються кілька гравцевих назв. Технічні індикатори також вказують на потенційну булову реверсію. Нова хвиля оновлень у галузі гри на Immutable

Екосистема Immutable відчула значний ріст після запуску довгоочікуваного основного мережевого кільця Immutable zkEVM у режимі раннього доступу в цьому році. З масштабованістю, сумісністю з розумними контрактами та доступом до взаємодії без газу веб-партнери 3, студії гравців та гравці одразу спрямовують свою увагу на Immutable.

Було багато гри великих гравців, які стартували на Immutable - кілька помітних в серпні.

Гра Kanoi побудована колишніми розробниками Pokémon і збирається вийти на Immutable zkEVM. Передові венчурні капіталовкладення в Японії та стратегічні партнери, зокрема Animoca Brands, підтримують цю гру.

GRAMPUS, видавець гри з оборотом понад $80 мільйонів у 2022-2023 роках, приводить флагманську гру Norma на металенд на Immutable. Гра має базу користувачів у 33 мільйони. GRAM також запустить свою гру My Merge Chef виключно на Immutable.

Також захоплюючою є темна фентезійна гра з ролевими іграми Immortal Rising 2, яка незабаром з`явиться на Immutable zkEVM.

Ці глобальні розробники / видавці гри підтримують подальший інтерес і попит на IMX. Партнерство Immutable з цифровою платформою зберігання та управління цифровими активами Fireblocks також є ще одним помітним досягненням для мережі гри Web3. Готовий Immutable (IMX) розгортатися?

Ціна Immutable в основному знаходиться в низхідному тренді, досягнувши піку у березні, коли Bitcoin вибухнув до свого історичного максимуму понад $73 тис. З моменту досягнення рівня $3,64 в березні 2024 року ціна IMX випробувала відміну впад гічок у $2,55 і $1,67.

Друк нижчих мінімумів наразі утискає биків Immutable нижче $1,20. Ціна IMX / USD на щоденному графіку

Згідно з даними IntoTheBlock, лише 30% власників IMX в даний момент отримують прибуток. Платформа показує, що 64% знаходяться у втраті за поточних цін, тоді як 6% перебувають під знаком оклику. Той факт, що майже 56% тримають токен від 1 до 12 місяців, свідчить про те, що нові прибутки можуть призвести до дій з реалізації прибутку.

Відкритий інтерес до IMX також становить -6%, з трохи більш ніж $28,7 мільйонами в позиціях.

Проте, з потенційним проривом над падаючим клином, ціна IMX може перевірити зазначені зони опори та потенційно посилитися в умовах широкого ринкового ралі. Щоденні RSI та MACD є ключовими показниками для спостереження.

Якщо ціна виходить вгору, зони опору включатимуть $2,55- $2,60 та $3,20. На низу основна підтримка знаходиться близько $0,9.

Стаття була опублікована на Invezz

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть