Крипто настрій покращується: VeChain, The Graph та Injective в рості

Крипто настрій покращується: VeChain, The Graph та Injective в рості

VeChain, The Graph, Injective bounce as crypto sentiment improves

Декілька альткоінів підвищилися у вівторок, оскільки криптовалюти зміцнюються в рамках останніх зусиль щодо відновлення.

У цей час VeChain (VET), The Graph (GRT) та Injective (INJ) показали гарний ріст за останні 24 години, щоб увійти до числа найкращих альткойнів. Покращення настроїв громади.

Рух вгору для Bitcoin (BTC) допоміг настрою, який має Sui, Aave та Artificial SuperIntelligence Alliance серед лідерів топ-альткоїнів з двоцифровими приростами.

Мем-коїни Brett і dogwifhat були найкращими в топ-100 за ринковою капіталізацією, причому BRETT і WIF зросли на 18% та 16% відповідно за 24 години.

Хоча індекс страху та жадібності переважно перебуває в зоні страху, аналітична платформа Santiment каже, що настрій громади стосовно криптовалют покращується. Підйом цін призводить до того, що трейдери переходять у позитив, особливо після того, як Bitcoin підняв ціни вище $61 тис.

VeChain (VET) вибухає

VeChain (VET) демонструє гарний рух вгору після різкого зростання з менше ніж $0,023. VET наразі торгується навколо $0,024, а прорив вище $0,025 може дозволити бикам націлювати на $0,03.

Внутрішній токен VeChain, блокчейн-платформи для реальних активів та децентралізованих додатків, вибухнув після того, як Coinbase оголосив про доступність VET та VTHO серед п`яти нових активів для своїх користувачів у Нью-Йорку. Інші активи - це Near Protocol (NEAR), Aerodrome Finance (AERO) і стейблкоїн PYUSD.

Coibase підтримує ці активи в додатках для iOS та Android.

VET також реєструє рух вгору після того, як Санні Лю, засновник та генеральний директор VeChain, сформулював пропозицію, що закликає спільноту підтримати на голосуванні з питань управління.

Зокрема, голосування спрямоване на тимчасове вилучення квадратичного голосування та квадратичного фінансування до прийняття рішення по вирішенню проблеми сібіл-атак.

Лу також сказав, що його пропозиція закликає власників додатків VeChain та майбутніх розробників на VeBetterDAO зобов`язатися ніколи не голосувати за виділення коштів на свої проекти, а також приймати спільний контроль.

Нова пропозиція зараз перебуває на стадії голосування на mainnet і завершиться 26 серпня.

The Graph та Injective серед лідерів з росту

The Graph (GRT) торгувався на рівні $0,14 як внутрішній токен індексного протоколу дублював BTC та інші альткоіни. Ціна GRT повертається вище рівнів, бачених 13 серпня, з ростом ціни монети за останній тиждень.

Наразі The Graph намагається перевірити область $0,15, яка привертала ведмедів з часу розпродажу 5 серпня.

Injective (INJ) - ще одна монета, яка намагається прорватися вище на тлі росту Bitcoin на вівторок. З підтримкою биків, які допомагають акціям вище, курс INJ стоїть біля $19. Внутрішній токен альткоіна побачив стрибок у денному обсязі торгів на 40% і, ймовірно, перерве позначку понад $20 вперше з моменту падіння з вище $26 в початку серпня.

Ця публікація «VeChain, The Graph, Injective bounce as crypto sentiment improves» з`явилася спочатку на Invezz

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть