Спекулятивний ринок вибудовується: біткоїн зростає, алткоїни rebound.

Спекулятивний ринок вибудовується: біткоїн зростає, алткоїни rebound.

Ось що відбулося на ланцюжку перед тим, як біткоїн підскочив на 6% до $61 тис. сьогодні, XRP на 8% до $0.61.

Крипторинок переживає зростаючий буліш настрій після кількох днів затишного цінового руху.

Протягом минулого тижня біткоїн коливався навколо $58 тис. без значного енергійного щабельністю. Однак нещодавно біткоїн досяг внутріденого максимуму в $61,400, що вказує на зростання на 6.1% від денного мінімуму в $57,864.

На момент публікації, провідна криптовалюта продовжує утримувати свою позицію вище $60 тис. Тим часом, буліш настрій поширюється і на інші криптовалюти, альткоїновий ринок також переживає значні досягнення.

Наприклад, XRP сьогодні показав зростання на 8%, відновивши рівень $0.61. BNB побачив схожий приріст відсотків. У секторі мем-монети, мем-жетон Solana, Dogwifhat (WIF), продемонстрував найкращі показники, записавши понад 12% зростання.

Важливо, що цей розвиваючийся ринок слідує за вибиттям заховування надмірних $1 мільярда стабільної монети USDT на мережі Tron в Tether Treasury раніше сьогодні. Цей потік стабільних монет, які зазвичай використовуються для придбання інших криптоактивів, свідчить про нове внесення ліквідності на ринок.

Розвиток спричинив значні увагу в криптоспільноті, багато з гумором зауважують, що `принтер прийшов`. Arkham Intelligence висловлювала захват великими криптокоштами, розширеними за $0.00 комісії.

  • Аналітик Алі Мартінез порівняв Tether з Федеральною резервною системою крипто, зауваживши, що кожного разу, коли ще більше USDT видається, ринок реагує булішним ціновим діянням. Мартінез гумористично додав, що друкарки USDT працювали `надгодини` під час останньої корекції біткоїна.
  • Важно, що останній раз, коли крипторинок бачив видрук $1 мільярда USDT, був 13 серпня, коли біткоїн подібно відновив рівень в $61 тис. перед тим, як втратити його в наступні дні. До цього Tether востаннє надрукував $1 мільярд п`ять тижнів тому.
  • Видатна криптослужба Lookonchain підкреслила, що після останнього видруку $1 мільярда USDT, Tether видала понад $33 мільярда стабільних монет за останній рік.

З цієї суми Tron отримав найбільшу частку, із $19 мільярдів USDT надрукованих на мережі, закріплюючи свою позицію як провідної мережі стабільних монет. Ethereum побачив $14 мільярдів USDT видрукованих на своїй мережі за той же період.

Важно, що найближчий конкурент Tether, Circle, також друкує стабільні доларові монети. Минулого четверга Circle надрукував $250 мільйонів у USDC, за якими вийшли ще $100 мільйонів у двох транзакціях наступного дня.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть