Натяк на реверс ціни Polkadot та ріст Klaytn

Натяк на реверс ціни Polkadot та ріст Klaytn

Ціна Polkadot натякає на реверс, Klaytn росте

Polkadot (DOT), інтероперабельна блокчейн платформа, на даний момент показує биковий технічний патерн, відомий як `падаючий клин` на щоденному графіку. Цей патерн часто вказує на потенційний реверс ціни зі спадної тенденції.

Падаючий клин формується двома зближеними тенденційними лініями, при цьому верхня тенденційна лінія нахиленіша вниз, ніж нижня. Якщо DOT успішно виходить за верхню тенденційну лінію, це може сигналізувати про сильний биковий імпульс, вказуючи на потенційний рух вверх.

На даний момент Polkadot, здається, знайшов підтримку на нижній тенденційній лінії клина, натякаючи на можливе сформування дна. Вибій вище верхньої тенденційної лінії може запалити значний ралі, що потенційно принесе значні вигоди власникам DOT.

Проте важливо пам`ятати, що технічний аналіз не завжди є ідеальним. Хоча патерн падаючого клина, як правило, бульовий, інші фактори, такі як широкі ринкові умови та фундаментальні події, також можуть впливати на ціну.

Цікаво відзначити, що інші криптовалюти, наприклад Klaytn (KLAY), також показують подібні бульові патерни, що може вказувати на потенційну загальну підйому ринку.

Klaytn, публічний блокчейн, який спрямований на метавсвіт, GameFi та творчу економіку, останнім часом привертає увагу. Проект планує запустити мейннет блокчейну Kaia 29 серпня.

KLAY, власний токен Klaytn, демонструє сильні бульові сигнали, що підтверджуються успішним вибиттям з патерну падаючого клина на графіку 3-х денних. Цей технічний патерн часто вказує на потенційний реверс зі спадної тенденції. Вибиття вказує на зростаючий бульовий настрій навколо KLAY і може призвести до значного ралі в найближчі дні.

Трейдери та інвестори уважно спостерігають за ціновою дією KLAY, намагаючись скористатися цим бульовим імпульсом. Постійний рух вище рівня вибиття може підтвердити розвиток уривку та привернути більше купців.

Оскільки крипторинок залишається волатильним, трейдерам та інвесторам слід бути в курсі останніх новин і ринкових тенденцій, щоб приймати обґрунтовані рішення.

Відомості, наведені в цій статті, мають лише інформаційний та навчальний характер. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, заподіяні внаслідок використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачі рекомендується бути обережними перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть