Прогноз ціни DOGE: зменшення волатильності відкриває можливості

Прогноз ціни DOGE: зменшення волатильності відкриває можливості

Доджкоїн (DOGE) пропонує можливість для покупки, оскільки волатильність зникає

З того часу, як його вартість стрімко впала до семимісячного мінімуму в $0.08 5 серпня під час загального спаду на ринку, провідна мем-монета Доджкоїн (DOGE) консолідувалася в межах діапазону.

Це свідчить про зниження волатильності на ринку і зменшення можливості різких коливань цін у найближчий час. Доджкоїн стабілізується в межах діапазону

DOGE торгувався в межах горизонтального каналу з 8 серпня. Цей канал формується, коли ціна активу рухається в межах діапазону протягом певного часу. Цей бічний рух виникає, коли відносний баланс між попитом і пропозицією утримує його ціну від різкого тренду в будь-якому напрямку.

Верхня лінія каналу діє як опір, тоді як нижня лінія служить підтримкою. В випадку DOGE опір сформувався на рівні $0.10, а підтримка на рівні $0.09. Коли ціна активу перебуває вузьким діапазоном, це сигналізує про низьку волатильність, оскільки немає значних коливань.

  • Доджкоїн Аналіз Ціни. Джерело: TradingView

Індикатори підтверджують це для DOGE, з його середнім істинним діапазоном (ATR), який знаходиться на спадному тренді з моменту початку цього бічного руху. Наразі на рівні 0.0072, ATR DOGE зменшився на 27% з 8 серпня, відображаючи зменшену ринкову волатильність.

Відповідно до подібного тренду, волатильність монети Chaikin також знизилася. На момент публікації індикатор знаходиться нижче своєї середньої лінії на -43.24.

  • Читайте більше: Доджкоїн проти Біткоїну: Остаточне порівняння Доджкоїн Ціновий Аналіз. Джерело: TradingView

Коли цей індикатор також падає, це свідчить про те, що ринок переживає менші коливання цін. Це ознака консолідації або маркер зменшеної ринкової активності. Прогноз Ціни DOGE: Монета Дає Сигнал Купівлі

При зниженні волатильності DOGE зараз може бути вигідним часом для покупки мем-монети. За даними Santiment, його співвідношення ринкової вартості до реалізованої вартості (MVRV) оцінюється за різними рухомими середніми імпульсами.

Згідно з постачальником даних з ланцюжка, 30-денні і 90-денні співвідношення MVRV монети становлять відповідно -1.11% і -15.32%.

  • Доджкоїн MVRV Співвідношення Джерело: Santiment

Співвідношення MVRV порівнює поточну ринкову ціну активу з середньою ціною придбання обігових токенів.

Коли MVRV знаходиться нижче нуля, актив вважається недооціненим, що вказує на те, що поточна ціна нижча за вартість, за яку платили власники, пропонуючи потенційну можливість для покупки.

  • Читайте більше: Прогноз Ціни Доджкоїну (DOGE) 2024/2025/2030 ДоджкоїнЦіновий Аналіз. Джерело: TradingView

Якщо DOGE прорветься вище опору зі збільшеною купівельною активністю, він може досягти рівня $0.11. Однак, якщо трейдери ігнорують сигнал купівлі і торгівельна активність залишається низькою, вартість DOGE може знизитися до $0.08.

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть