Прогноз руху Dogecoin: майнери купили 140 мільйонів DOGE

Прогноз руху Dogecoin: майнери купили 140 мільйонів DOGE

Прогноз Dogecoin, оскільки майнери придбали додаткові 140 мільйонів токенів DOGE в серпні.

Dogecoin (DOGE) за останні кілька тижнів мав проблеми з низькими обсягами у зв`язку зі згасанням френзі на мем-койни. Тим не менш, останні статистичні дані свідчать про наближені зміни тенденцій.

Популярна мем-криптовалюта утримує биковий настрій на момент написання цього тексту, після зростання ціни на 5% за 24 години. Dogecoin залишається готовим до подальшого зростання, і дані ланцюжка блоків показують буліш настрій від майнерів DOGE, які визначають нинішній рух вгору. Майнери придбали мільйони токенів DOGE.

  • Dogecoin спостерігав підвищений інтерес у цьому місяці у зв`язку з підвищеним попитом на токени, що працюють на підтвердження роботи. Графік резерву майнера IntoTheBlock підтверджує цей наратив.

На момент написання цього тексту майнери DOGE утримують 4,5 мільярда токенів, що свідчить про значний приріст з 4,36 мільярда монет на початку серпня.

Майнери Dogecoin накопичили 140 мільйонів активів, що вартістю приблизно $14 мільйонів за поточних цін за останні 20 днів.

Загалом, підйомні покупки майнерів передують визначним ростам цін. Ці тенденції свідчать про довіру до майбутніх грошових доходів від токенів. Більше того, таке накопичення скорочує постачання токенів на криптовалютних біржах, що є каталізатором для вгори.

Елон Маск підсилить відновлення DOGE.

Також, останній пост Елона Маска долучився до вражаючих рухів ціни Dogecoin у вівторок. Мільярдер Tesla поділився фотографією із словом D.O.G.E, абревіатурою від Department of Government Efficiency.

Елон Маск набув популярності у криптосвіті після того, як підніс Dogecoin до історичних висот у 2021 році, використовуючи свої пости. Таким чином, мем-токен відреагував на його останнє оновлення з биковими рухами цін.

Dogecoin на биковій траєкторії.

Токен демонструє бикову настроєність після зростання на 10% протягом останнього дня. Зокрема, Dogecoin пройшов критичний опір на рівні $0.10, в даний час торгуючись на $0.1053.

Збільшення обсягів щоденних угод на 60% малює зелену картину для Dogecoin. Останній рух поза перешкодою на рівні $0.10 відкрив двері для подальших підйомів.

Для досягнення важливої цінової області на рівні $0.15 потрібні сильні бикові рухи. Однак, необхідно, щоб середній напрямок покажників підтримував стійкі рухи вгору. Показник ADX показує 25, і він повинен піднятися до діапазону 50-70 для підтвердження стійких підйомів.

Крім того, ціна DOGE підходить до верхньої межі каналу Дончана на рівні $0.12307, де вона може зіткнутися з значним опором.

Неспроможність подолати цю перешкоду викличе зниження до підтримки на рівні $0.10179. Dogecoin повинен зберігати свій нинішній настрій, щоб стабільно перевищити $0.12307 та досягти цілі в $0.15.

Змішані настрої можуть спричинити консолідації та навіть порушення бар`єра підтримки на рівні $0.08, що співпадає з нижньою межею каналу Дончана.

Тим не менш, тенденції майнерів вказують на позитиви для мем-токену. Крім того, спільнота Dogecoin залишається оптимістичною щодо активу, особливо після останнього оголошення від Маска.

Ці розвитки утримають Dogecoin на плаву в найближчих сесіях, перш ніж він почне виправлятися в рамках широких бикових рухів.

The post Dogecoin outlook as miners acquire additional 140 million DOGE tokens in August appeared first aв Invezz

42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть