BNB: чи продовжиться підвищення ціни?

BNB: чи продовжиться підвищення ціни?

Підвищення ціни BNB продовжиться? Це опір може спровокувати свіжу ралі

Ціна BNB намагається почати свіже підвищення з зони $288. Якщо буде чіткий рух вище опори $310, ціна може почати свіжу ралі. Ціна BNB показує бикові сигнали вище рівня півота $300. Зараз ціна торгується нижче рівня $310 та простої пересувної середньої (4 години). Формується ключова нисхідна тенденційна лінія з опорою навколо $306 на 4-годинному графіку пари BNB/USD (джерело даних від Binance). Пара набуває бикового потенціалу, якщо наступить закриття вище опорної зони $308-$310.

BNB Price Eyes Fresh Rally (Погляд ціни BNB на свіжу ралі)

За останні декілька днів ціна BNB почала приємне зростання і пройшла зону опори на рівні $300, на відміну від Bitcoin та Ethereum. Був рух вище рівня $305, перш ніж з`явилися ведмеді.

Високий рівень був сформований навколо $313, і ціна недавно почала корекцію вниз. Був рух нижче рівня $308. Ціна скоротилася нижче 50% рівня Фібоначчі від руху вгору від мінімуму на рівні $287 до максимуму на рівні $313.

BNB зараз консолідується навколо $305 і простої пересувної середньої (4 години). Ближча опора знаходиться навколо рівня $308. Формується ключова нисхідна тенденційна лінія з опорою навколо $306 на 4-годинному графіку пари BNB/USD.

Наступна опірна зона знаходиться навколо рівня $310. Чіткий рух вище цієї зони може відправити ціну ще вище. В такому випадку ціна BNB може протестувати рівень $320. Закриття вище опори на рівні $320 може стати визначальним для подальшого зростання до опори на рівні $335. Додаткові зростання можуть викликати тест на рівень $350. Ще одне зниження?

Якщо BNB не зможе перейти опiр на рівні $310, воно може продовжити зниження. Перша опора на зниженні знаходиться навколо рівня $300. Наступна основна опора знаходиться навколо рівня $292 або рівня 76,4% Фібоначчі від руху вгору від мінімуму на рівні $287 до максимуму на рівні $313.

Основна підтримка знаходиться на рівні $288. Якщо ціна впаде нижче опори на рівні $288, вона може впасти до підтримки на рівні $275. Додаткові збитки можуть спровокувати значне зниження до рівня $262.

Технічні показники

MACD на 4-годинному графіку BNB/USD втрачає позицію в бычої зоні.

RSI (індекс відносної сили) на 4-годинному графіку BNB/USD в даний момент перебуває вище рівня 50.

Головні рівні підтримки - $300, $292 та $288.

Головні рівні опору - $308, $310 та $320.

Увага: Ця стаття надається виключно для навчальних цілей. Вона не відображає думку NewsBTC щодо покупки, продажу або утримання будь-яких інвестицій, і, звичайно, інвестування несе ризики. Вам радять провести свої власні дослідження, перед тим як приймати будь-які інвестиційні рішення. Використання інформації, наданої на цьому веб-сайті, повністю за вашим власним ризиком.

Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Прогноз на рост цены криптовалюты Dogwifhat до $5
Эксперт прогнозирует рост цены криптовалюты Dogwifhat (WIF) до $5. WIF находится на восходящем тренде, фиксируя рост цены. Положительная динамика также отражается на других мем-криптовалютах. 🚀📈
Просмотреть
Бретт: ожидается рост на 26%
Бретт: ожидается рост на 26%
🚀 Бретт готовится к взрывному движению, ожидается рост на 26%. Поддержку оказывает улучшенное настроение инвесторов, низкая волатильность и положительные индикаторы. 📈👀
Просмотреть
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Биткоин и золото достигли рекордных цен, реагируя на глобальную ликвидность и снижение процентных ставок. Золото выросло на 27%, биткоин стал лидером по доходности. Федеральная резервная система и стимулирует экономику, что благоприятно для криптовалют. 🔥📈
Просмотреть