Триває розслідування арешту До Квона в Чорногорії

Триває розслідування арешту До Квона в Чорногорії

Падіння з підтримки арешту До Квона триває в Чорногорії

Чорногорія, мала балканська країна, в яку До Квон втік до арешту за утримання фальшивих та позначених паспортів, продовжує відчувати значні політичні вібрації від його затримання, з поточним міністром юстиції Бояном Божовічем, що розслідує рішення про невидачу, які були прийняті його попередником Андреєм Міловичем.

Розслідування Божовіча було розпочато після того, як Мілович вказав, що До не повинен бути видачений Південній Кореї, оскільки це заважатиме одночасному розслідуванню, що відбувається в Сполучених Штатах.

Мілович натякнув на те, що він вважає прем`єр-міністра Мілоюко Спайчіка спеціально намагається вислати До в Південну Корею, щоб його не пов`язали з руйнацією `Луна`.

Однак розслідування щодо Міловича нічого спільного не має з До. Справа стосується відмови видачі якогось курдського злочинного боса Біналі Чамгоза назад до Туреччини.

Хоча монтенегринські суди заявили, що видачу Чамгоза слід дозволити, і монтенегринська служба безпеки вказала на те, що його присутність у країні є небезпечною, Мілович замість цього заявив, що відправлення курда назад до Туреччини бажане Спайчіком та Божовічем для забезпечення фінансування інфраструктурних проектів в Чорногорії.

Слід зазначити, що Мілович в даний час балотується на пост мера Подгорици — столиці Чорногорії — який часто є рампою для подальших політичних амбіцій. Мілович та прем`єр-міністр Спайчік також належать до конкуруючих політичних партій.

Детальніше: До Квон один поодинці роздирає Чорногорію Хаотичні видачі та політичні перевороти

Незважаючи на це, це ще раз підтверджує те, що існування До Квона в межах Чорногорії викликало збентеження в політичному верхів`ї та показало, наскільки крихке та ненадійне можуть бути видачі взагалі.

Тим часом, майже півтора року тому адвокат До сказав Протосу, що життя в Чорногорії буде `сумним` для До і він очікував, що `принаймні рік` пройде, перш ніж відбудеться будь-яка видача.

Той самий адвокат зараз вимагає півмільйона доларів в позовах до лунного маєтку через свою участь у захисті До. Невідомо, коли відбудеться його видача або чи буде вона до Південної Кореї чи до США.

Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Гендиректор GameStop согласился на штраф в $985 320 за незаконное приобретение ценных бумаг. ФТС обвинила его в нарушении Закона Харт-Скотт-Родино. Коэн стремился повлиять на бизнес Wells Fargo. Акции GameStop упали на 3%. 🕵️‍♂️🔍
Просмотреть