Прогноз ціни Solana: надзвичайно позитивні довгострокові перспективи

Прогноз ціни Solana: надзвичайно позитивні довгострокові перспективи

Прогноз ціни Solana: короткостроковий біль, довгострокова вигода?

Ціна Solana показує суперечливі сигнали, з короткостроковими ведмединими прогнозами, але оптимістичним довгостроковим перспективами, за новим аналізом.

Цей детальний аналіз від Cheeky Crypto досліджує цінову динаміку Solana, вказуючи, що хоча найближче майбутнє Solana може бути ведмединим, його довгострокові перспективи залишаються високими.

Аналіз Cheeky Crypto зосереджений на ціні Solana на щоденному графіку.

Вони передбачають можливе зниження, спрямоване на діапазон між $93 та $107. Але є можливість тимчасового стрибка, якщо криптовалюта зможе знайти підтримку на критичному рівні тестування на 200 EMA (Експоненційне ковзне середнє). Позитивне закриття вище цього рівня може призвести до значного відносного руху вверх.

Переходячи на 1-годинний часовий рамка, аналіз вказує на те, що Solana стикається з великим продажним тиском на 200 EMA. Криптовалюта випробувала цей рівень опори кілька разів, але кожна спроба не вдалася, сигналізуючи про міцний опір.

Однак нещодавнє перенавантаження натякає на незначний стрибок. Cheeky Crypto порадив трейдерам спостерігати за діапазоном між $149 та $152 на можливий опір. Якщо ціна не зможе утриматися вище 200 EMA, коротка угода може стати вигідною, спрямовуючи на спад до $138.

Незважаючи на поточні ведмедині показники, довгострокові перспективи Solana залишаються міцними, за аналізом. Криптовалюта показує булішну структуру на тижневому графіку, з потенційними цільовими цінами у діапазоні від $166 до $1,200 у наступні роки.

Для довгострокових інвесторів короткострокова волатильність може бути несуттєвою, оскільки довгострокова тенденція вказує на значні вигоди. Cheeky Crypto підкреслює, що довгострокові тримачі мають залишатися фокусованими на загальному зображенні, яке лишається надзвичайно позитивним.

Відмова від відповідальності: Інформація, що представлена в цій статті, є лише для інформаційних та навчальних цілей. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені внаслідок використання згаданого контенту, продуктів чи послуг. Читачі рекомендується бути обережними перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE) продолжает бороться в канале цены. Технический анализ показывает потенциал роста до 60%. Позитивные сигналы от аналитиков. Следите за движениями на основных уровнях. 🔮📈
Просмотреть
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть