Прогноз ціни BONK: Зниження на 23%

Прогноз ціни BONK: Зниження на 23%

BONK Прогноз ціни: Очікується зниження на 23%

Ціна BONK наразі намагається вийти з бикового патерна, в якому вона зараз рухається, але це може не стати реальністю.

Це тому, що песимізм інвесторів закриває потенціал для реверсу, оскільки вони очікують спадної тенденції. Інвестори BONK обирають темну сторону

Спадна тенденція ціни BONK, очевидно, набирає обертів, як вказує Середній Дирекційний Індекс (ADX). Індикатор наразі розташований вище критичного рівня 25.0. Цей рівень підказує, що спадна тенденція може продовжувати тягнути ціну вниз.

Зростаюче значення ADX сигналізує, що сила спадної тенденції стає більш виразною. Це може призвести до зростання продажного тиску, що ще більше утвердить песимістичний погляд на майбутнє ціни BONK.

Додаткове занепокоєння викликає дуже висока від`ємна ставка фінансування. Це свідчить про те, що інвестори все більше ставлять на спадання ціни BONK. Цей від`ємний настрій відображається в загальній позиції на ринку, де короткі позиції стають все більш домінуючими.

Поєднання зміцнювальної спадної тенденції та негативної ставки фінансування підтримує зростаючий песимізм серед інвесторів BONK. Якщо ці фактори продовжуватимуть діяти, ціна BONK може стикнутися з додатковим негативним тиском, ускладнюючи можливість активу відновитися в короткостроковій перспективі.

Прогноз ціни BONK: Немає прориву наразі

Ціна BONK ймовірно залишиться на своєму шляху спаду, оскільки загальні ринкові сигнали не підтримують відновлення. Мем-койн торгується по $0.00001759 після падіння на 23% за останні десять днів і може втратити критичну підтримку в $0.00001732.

Це може привести до спуску до $0.00001375, критичної підтримки для мем-койна. Втрата цієї підтримки створить значний продажний тиск, що призведе до подальшого спаду.

Але якщо підтримка на рівні $0.00001732 буде збережена, BONK може відбудовуватися. Це надасть мем-койну шанс підтвердити биковий патерн зниження клина, але потрібно буде перетнути опір на рівні $0.00002748.

Це може бути далеко, але песимістичний тезис може бути скасований навіть у разі, якщо BONK вдасться перетнути $0.00002153.

THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE) продолжает бороться в канале цены. Технический анализ показывает потенциал роста до 60%. Позитивные сигналы от аналитиков. Следите за движениями на основных уровнях. 🔮📈
Просмотреть
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть