Прорив Arweave (AR): $50 - легка ціль атаки?

Прорив Arweave (AR): $50 - легка ціль атаки?

Аналітик передбачає прорив Arweave (AR): $50 - ціль легкої атаки?

За даними CoinMarketCap, Arweave (AR). Токен Arweave займає 49 місце в світі за ринковою капіталізацією. Обсяг торгів Arweave скоротився на 15,05%, склавши $41,301 млн, а ринкова капіталізація зросла на 2% на інтрадей, становлячи $1,391 млрд.

Було відзначено зниження попиту на токен починаючи з другого кварталу 2024 року, переважно серед інвесторів. Це зниження сталося після резистрації піку в $49.515.

До того ж, статистика показує, що було видано 99,47% від усього обсягу по максимальному обсязі в 66,0 млн AR. Точно також 65,62 млн AR перебували в обігу (на момент публікації). За поточною ціною його FDV склав $1,399 млрд.

Слід звернути увагу на менший коефіцієнт ліквідності в активі, який склав 3%. Таким чином, інвестори та трейдери повинні бути обережні щодо Arweave (AR) (DYOR). Які були найнижчі та найвищі ціни Arweave?

За даними платформи TradingView, ціна ATL на початку свого чарту була $0,4871 1 травня 2020. З цього мінімуму поточна ціна виросла на 4100%.

Так само, на щоденному графіку, максимальна ціна (ATH) в $90,90 була зафіксована 1 листопада 2021. Поточна ринкова ціна (CMP) виросла приблизно на 75%. Висновки з похідних Arweave (AR)

Відкриті інтереси Arweave збільшились на 5% у попередній сесії, склавши $53,54 млн. На момент написання, обсяг торгів похідних Arweave зменшився на 11,86%, і обсяг становить $89,60 млн.

Проте, актив має низьку ліквідність та невизначеність, оскільки ліквідації у довгій та короткій позиціях не мають значної різниці. У довгих позиціях було витрачено вище $41,44 тис., а у коротких це було не нижче, ніж $3012 тис. Що показує Price Action для AR?

У Arweave з 5 липня спостерігався короткий період бикового руху відбувались відновлення на фоні загальної ринкової спадчини. Однак спроба биків була короткочасною і тривала до 21 липня 2024 року, до рівня $34,52.

Значний рівень перешкоди на рівні $34,52 зупинив биківське прискорення, обмеживши приріст до 70% лише. Після цього зустрічена перешкода знизила ціну до мінімуму 5 серпня.

У цілому, цінова активність відбувалася переважно в спадному каналі. Нижня та верхня границі відігравали важливу роль у подорожі. Ці динамічні межі також вказували на чітке сприйняття інвесторів та трейдерів цінової дії.

На X, аналітик поділився подібною теорією та підкреслив оптимізм у майбутньому. Як бачимо на його поділених малюнках, аналітик показав канал. В цьому каналі він продемонстрував накопичення біля ключової зони попиту.

Аналітик також вважав, що ми можемо побачити прискорення в майбутньому. Це можливо, якщо раніше чи пізніше ціна вийде за верхню границю цього патерна (DYOR).

Отже, за аналізом, здається, що більш ймовірно вийти з нижньої границі до верхньої короткостроково. Тим часом, порушення цього патерна призведе до певного нового ATH.

Таким чином, для криптовалюти AR, рівень опори знаходиться приблизно на $29 та $34, за якими слідують підтримки на рівнях $19 та $15 відповідно.

Показники також показали зростаючий оптимізм, так MACD стягнувся до бикового перетину. RSI відображає відновлення з низько перепроданої зони.

THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE) продолжает бороться в канале цены. Технический анализ показывает потенциал роста до 60%. Позитивные сигналы от аналитиков. Следите за движениями на основных уровнях. 🔮📈
Просмотреть
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть