Падіння Polkadot: чому DOT втрачає 16%

Падіння Polkadot: чому DOT втрачає 16%

Довіра інвесторів до Polkadot (DOT) знижується, оскільки токен втрачає 16%

Polkadot був на низькій хвилі з останнього місяця, інвестори і трейдери виводять гроші з ринку. Згідно з CoinGecko, токен впав на понад 16% за останні 2 тижні. З ведмедями, які контролюють ринок, короткострокові прибутки Polkadot можуть бути у небезпеці.

Незважаючи на те, що Polkadot все ще може показати свою силу, користувачі все ще сумніваються в життєздатності платформи і можливості DOT рухатися вгору в наступні дні. З низькою довірою інвесторів і видимо перебільшену функцію, Polkadot може мати складний час в майбутніх днях.

Липень: Ідеальний місяць для DOT?

На недавньому X посту офіційного облікового запису Polkadot, вони поділилися липневими метриками для платформи, які в цілому показали великий ріст в минулому місяці. Платформа побачила зростання на 1.1 тис. унікальних виборців на стороні управління, з понад 118 референдумами на платформі.

На перший погляд, у Polkadot було:

  • ATH для кількості посилань OpenGov
  • Щотижневі коміти GitHub на підйомі
  • Стабільна активність на форумі та нові користувачі

Polkadot також має дуже активну базу розробників, яка накопичує понад 5,5 тис. щотижневих комітів на своєму сховищі GitHub з понад 29,9 тис. сховищами. Однак активні розробники стоять на місці на платформі. Згідно з його недавніми даними, кількість активних розробників кожного тижня застоюється на рівні 900 у липні.

У посту, опублікованому головним послом Полкадот Алісою і Бобом, вони розкрили проблему, яка турбує екосистему вже протягом певного часу. `Інфляція виникає від того, що OpenGov витрачає більше, ніж заробляє, тому що вони просто друкують більше DOT, щоб скоригувати різницю. Щоб вирішити інфляцію, треба скоротити марноспоживчі витрати OpenGov. Ваші податкові DOT повинні бути витрачені добре, а не погано,` - сказали вони у пості.

Це мнення поділяється деякими членами спільноти, стверджуючи, що витрати OpenGov проблематичні і потребують деяких скорочень для допомоги спільноті. Деякі навіть пішли настільки далеко, що прокоментували недавні пости в обліковому записі Polkadot.

Polkadot відступив від важливої підтримки на цьому рівні

DOT, схоже, продовжить свій спіральний спуск у довгостроковому плані, оскільки ведмеді прорвалися через рівень підтримки $4,61, який бики так важко намагалися утримувати. Це представляє велике розгортання для інвесторів і трейдерів, що поглибило загальний настрій сумнівів у спільноті.

За недовіряюча спільноті до платформи, інвестори та трейдери побачать це як ознаку поганого управління на Polkadot.

Тим часом, бики DOT мають намагатися сповільнити падіння токену в наступні дні або тижні. Якщо загальний настрій для платформи Polkadot не покращиться протягом наступних кількох тижнів, ми можемо чекати більше болю для DOT, оскільки інвестори та трейдери знайдуть цінність де-небудь інде.

Зображення вибране з Pexels, графік з TradingView

THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE) продолжает бороться в канале цены. Технический анализ показывает потенциал роста до 60%. Позитивные сигналы от аналитиков. Следите за движениями на основных уровнях. 🔮📈
Просмотреть
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть