Стаття: XRP: буліш сигнал і прогноз

Стаття: XRP: буліш сигнал і прогноз

XRP показує великий биковий сигнал: деталі

Формування золотого перетину незабаром станеться для XRP. Коли довший середньостроковий рухомий середній, наприклад, 200-денна EMA, перетинається з короткостроковим рухомим середнім, наприклад, 50-денною EMA, ця формація складається. Значний ціновий рух для XRP може бути надточейний, за словами трейдерів та інвесторів, які часто бачать це як сильний буліш сигнал.

Одним з варіантів є буліш-продовження. Наступний важливий рівень, на який варто звернути увагу, становить близько $0.60, якщо золотий перетин відбудеться і XRP набиратиме буліш-імпульс. Якщо цей рівень буде перевершений, XRP може зробити рух до $0.65, значного опору, який в минулому виявився складним.

XRP може метувати навіть вищими цілями, можливо, досягнувши $0.70 або $0.75, якщо настрій ринку в цілому покращиться, особливо з позитивними потоками в ETH та BTC-ETF. Сильні загальні прирости ринку та більший інтерес до альткоінов були б необхідні для матеріалізації цього сценарію.

Другий сценарій - відторгнення ведмедиків. Якщо золотий перетин не спонукає буліш-прориву, XRP може знайти важко утримати свої поточні рівні.

Приблизно $0.55 стане першою підтримкою, на яку варто зважити. Якщо XRP опускається нижче цієї бар`єру, це може призвести до додаткових втрат і можливо до тесту $0.50. Якщо загальний ринок залишається в своєму поточному нейтральному стані або переходить у негатив, спад нижче $0.50 свідчив би про більш тривалий ведмежий тренд.

У цьому випадку можливе, що XRP опиниться в діапазоні, не здатний вийти та вразливий до негативного тиску. Загальний стан ринку є трохи нерівноважним. З позитивними потоками, спостереженими в ETH та BTC-ETF, Bitcoin наразі торгується приблизно на рівні $60,000. Хоча або важка купівля чи продаж поки не переважає, ринок все ще знаходиться в нейтральному стані. У зв`язку з відстроченою позицією альткоінов результат золотого перетину є дуже важливий.

THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE) продолжает бороться в канале цены. Технический анализ показывает потенциал роста до 60%. Позитивные сигналы от аналитиков. Следите за движениями на основных уровнях. 🔮📈
Просмотреть
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
42 альткоина превзошли BTC в 2024 году: анализ Lookonchain
Обзор: 42 криптовалюты, включая POPCAT, Mantra и Mog Coin, превзошли BTC в 2024 году. Некоторые мем-монеты и торговые жетоны показали значительный рост. Binance листирует многие победителей. 🔥⬆️🚀🪙📈
Просмотреть
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть