Надзвичаї зростання ціни Helium (HNT): Що далі?

Надзвичаї зростання ціни Helium (HNT): Що далі?

Ціна Helium (HNT) зросла на понад 100% за 45 днів: Що далі?

Під час написання, ціни криптовалют в основному викликали змішані інвесторські настрої. Bitcoin (BTC) зберігався на рівні $59K, тоді як Ethereum торгувався біля $2,595. Місцевий токен Helium, HNT, вибився на 4% у зеленому, серед лідерів дня.

Крім того, глобальна капіталізація криптовалют підвищилася на 0.82% до $2.08 трильйонів. Однак загальний обсяг криптовалютного ринку зменшився на 22.72% до $57.23 мільярдів.

Helium (HNT) посів 56-е місце у криптосередовищі з капіталізацією у мільярд доларів. Він зросла на 7% для продовження поточного тренду, підвищення інтересу биків. Однак у нього також присутня низька ліквідність на рівні 2.41%. Чи буде ще більше биків, які подовжать поточний ралі?

За даними Coinglass, за останні 24 години було зафіксовано зростання активності по деривативним угодах з HNT для поточного тренду.

Відкритий інтерес у Helium зросла на 5%, до $6.68 мільйонів. Це було наступлено обсягом деривативної торгівлі у розмірі $10.70 мільйонів.

Більше того, було помічено, що збільшилася активність деривативів для надходження бикового тиску, який може подовжити ралі.

Дані про ліквідацію підтвердили, що биковість зростала у Helium (HNT). Коротка ліквідація була вищою на $2.87 тис., а довга була меншою на $574.13. Що означає ціна Helium (HNT)?

За останні 45 днів вибірка з випадіння рами призвела до зростання ціни HNT на понад 145%, де на даний момент вона торгувалася на рівні $7.136.

Раніше Helium (HNT) мав міцний бичий ринок з останнього кварталу 2023 та першого кварталу 2024 року. Це привело його ціну до коливання на високому рівні $11.16 від низького рівня $1.36.

Проте пік привернув профітників, що показало могутній початок біржового спаду після березня 2024 року.

З того піку актив продовжував зменшуватись. Крім того, інтенсивний розпродаж, який тривав понад 150 днів, призвів до вузької спадаючої рами.

Це виявилось биковим патерном, точно падаюча рамка після того, як ціна вийшла на 15 липня вище верхньої межі. Огляд індикаторів Helium (HNT)

Аналіз його 50-денних та 200-денних смуг ЕМА свідчив про те, що вони виступали як динамічна підтримка з останньою свічкою забору ліквідності 5 серпня.

Інші індикатори, такі як MACD, мають ростучу гістограму, що відображає поточний биковий настрій, де графік показував 0.109.

Сигнальна лінія була на рівні 0.594, а основна лінія MACD була на рівні 0.701 і мала бичий перехрес. Момент був вище нульової лінії, що свідчило про те, що ціна перебувала в биковій зоні.

Так само RSI був на рівні 65.19, вище 14-періодної простої рухомої середньої в 62.41. RSI наближався до перекупленості, що може бути певним занепокоєнням для триваючого росту. Оскільки простір, схоже, обмежений, ріст може тривати короткий час. Причина зрослого оптимізму у Helium (HNT)

Запущений у 2023 році, Helium Mobile зробив значні кроки у телекомунікаційному секторі. Він підсилив свою позицію на ринку.

Збільшення відкритого інтересу в HNT сигналізувало про зростаючий інтерес інвесторів. Це свідчило про те, що Helium визнається як цінний актив сам по собі, а не просто слідувач за трендами Bitcoin.

Так само, цей підйом впевненості інвесторів може потенційно підштовхнути ціну HNT вгору незабаром, поки вона буде зберігати свою привабливість й привертатиме увагу.

Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Обзор: Статья о 5 графических шаблонах криптовалют. Шаблоны помогают прогнозировать изменения цен. Важно использовать их с другими методами. Знание этих шаблонов улучшит аналитику и принятие решений на рынке. 📈🔄🕵️
Просмотреть
Прогноз роста XRP к 2025 году
Прогноз роста XRP к 2025 году
К 2025 году цена XRP может достичь $2, если биткоин станет $100-150 тыс. После судебного процесса между Ripple и SEC й трейдеры ожидают роста. 🚀📈
Просмотреть
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Обзор пяти сервисов по предоставлению сигналов криптовалют: NFT Signals - NFT, Бинанс Киллерс - альткоины, Волк Трейдинга - теханализ, Coinmetro - регулятивный анализ, Крипто Булл - соц.медиа. Рынок непредсказуем, нужна широкая стратегия. 📊🔍📈📉🧐
Просмотреть
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE) продолжает бороться в канале цены. Технический анализ показывает потенциал роста до 60%. Позитивные сигналы от аналитиков. Следите за движениями на основных уровнях. 🔮📈
Просмотреть