Найбільше зворушення навколо Bitcoin: Маск та Новограц.

Найбільше зворушення навколо Bitcoin: Маск та Новограц.

Bitcoin Bull Mike Novogratz Offers Rare Agreement With Elon Musk

У своєму останньому публічному випаді, Елон Маск привернув увагу до наростаючої проблеми інфляції, вказавши на ексцесивне урядове витрачання та валютну політику Федеральної резервної системи як самих головних винуватців. Він сказав, що скорочення марної витрати уряду є найкращим шляхом боротьби з інфляцією.

Ця точка зору досить поширена, але вона отримала несподівану підтримку від Майка Новогратца, видатної постаті у криптосфері. Новограц, який був великим прихильником Bitcoin (BTC) та інших цифрових активів, відреагував на заяву Маска, вказавши, що вона впливає на людей з обох боків політичного спектра.

Він вважає, що Bitcoin, разом з іншими реальними активами, такими, як золото та срібло, продовжуватиме залишатися цінним, оскільки уряд ймовірно не вирішить проблему програм соціального забезпечення, таких як Соціальне забезпечення та Медикер.

Це найбільш біпартисанське з того, що заявив @elonmusk за останні часи!!!

З урахуванням моєї віри в те, що жодна партія не розгляне програми соціального забезпечення (соціальне забезпечення та медикер), я твердо вірю, що $BTC буде хорошим активом для володіння. Так само, як золото, срібло та інші реальні активи. https://t.co/WVkn2Xj5PZ — Майк Новограц (@novogratz) 16 серпня 2024 р.

Здоровий глузд чи популярна критика?

Цецікаво, що така думка стає все більш поширеною серед провідних голосів на фінансових ринках.

Деякі, наприклад, Роберт Кійосакі, відомий своєю бестселерною книгою `Багатий батько, бідний батько`, вживають більш рішучі слова, принижуючи уряд і називаючи долар `фейковою` валютою. Інші, такі як Маск або Новограц, підтримують долар, але відкидають політику, реалізовану Федеральним резервом.

Але результат не залежить від думки, з рецесією, ймовірно, вже тут і зі зменшенням інфляції в обличчі чуток про зниження ставок. Що станеться далі - це відкрите питання, як завжди, але на цей раз Bitcoin виступає на перший план як альтернативне притулок до золота. Проте, Пітер Шифф не вважає так.

Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть