42 790 BTC зникли за 24 години: кити повертаються

42 790 BTC зникли за 24 години: кити повертаються

2.5 Мільярда доларів в Біткоїнах зникли за 24 години, оскільки кити повернулися

Великий рух китів Біткоїна (BTC) щойно був виявлений на ланцюжку. Згідно з CryptoQuant, 42 790 BTC були виведені з криптовалютних бірж до 15 серпня. Вони оцінюються приблизно в 2,5 мільярда доларів за поточною ціною Біткоїна.

Це критичний розвиток подій, оскільки він відбувається в умовах бічних рухів на більшому ринку криптовалют. Ринковий настрій залишався нейтральним протягом цього часу, і жодних значних зростань не було помічено від Біткоїна або інших монет. Ця ситуація змушувала інвесторів сидіти на боцівні.

Проте, здається, що великі інвестори, або кити, вирішили збільшити свої запаси BTC. Виведення 42 790 BTC з криптовалютних бірж показує, що кити купували заставку. Фактично, це можна розглядати як помітну акумуляцію кити найбільшої монети в галузі за ринковою капіталізацією.

Історично, зростання виведення з бірж виявились ключовим показником для Біткоїна. Вони зазвичай призводять до підйому ціни монети. Оскільки на ринок вводиться більше грошей, це підніме ціни і поставить ведмедів під контроль. Загалом, це може підтримувати биковий настрій на ринку. Що це означає для ціни BTC?

На момент написання цієї статті ціна Біткоїна становить 58 408,31 долара після зниження на 0,56% за останні 24 години. Зокрема, ціна впала на 8,37% за останні 30 днів. Ці цифри відображають стагнацію на ринку в останні тижні. Це показує, як ціна Біткоїна не змогла піднятися на наступні висоти.

Вона не змогла перетнути опір на рівні 61 000 доларів. Останнім часом на ринку було помічено, як Біткоїн неспособний подолати цей рівень кілька разів. Проте, зараз кити підтримують монету, вводячи в неї більше грошей. Отже, ймовірно, що вони можуть допомогти BTC зберегти цей тиск і перебороти наступні рівні опору, щоб досягти вищих рівнів.

Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть