Наближене регулювання криптовалют та блокчейну: що готує Алабама

Наближене регулювання криптовалют та блокчейну: що готує Алабама

Представник Алабами Майк Шоу, R-Hоовер, оголосив намір внести законопроект щодо регулювання криптовалют та блокчейн-технологій, оскільки вони стають все більш невід`ємною частиною життя громадян Алабами.

Це сталося ледве за місяць після того, як зацікавлені сторони у криптовалютах в Алабамі, включаючи законодавців та бізнес, зустрілись для обговорення регулювання ринку криптовалют та блокчейн-технологій на користь всіх. Шоу планує внести регуляцію в наступному році.

У своєму виступі у середу перед учасниками міського збору у Монтгомері, організованого Coinbase, криптовалютною біржою, Шоу сказав, що планований законопроект буде внесений наступного року.

`Я не знаю, як він виглядатиме, але я планую скласти щось для внесення наступного року, але це забере певний час`, - сказав він. `Нам доведеться допомогти законодавцям та людям розуміти якомога більше про те, як працює технологія, розуміти наслідки для економічного розвитку та те, що це може означати для нашої держави`, - додав Шоу.

В Алабамі вже виявлено гострий інтерес законодавців до дослідження того, як держава може скористатися блокчейн-технологією, а також як це можна регулювати.

В минулому місяці Комісія з вивчення блокчейну Алабами провела свій ініційний збір для обговорення наближеного регулювання. Під час зборів директор Комісії з цінних паперів Алабами Аманда Сенн розкрила, що кілька компаній в галузі криптовалют зросло і працюють як банки та інвестиційні фірми. Однак ті самі компанії не підпадають під ті самі правила і регуляції, які регулюють ці компанії.

В результаті Алабамська цінних паперів була змушена розслідувати випадки шахрайства, включаючи криптовалюти протягом близько 10 років. Крім того, через відсутність захисту в Алабамі, виникло багато побоювань через можливе використання криптовалют для відмивання грошей та фінансування тероризму в іноземних державах.

Це відкрило можливості для законодавців, бізнесу та інших зацікавлених сторін посприяти регулюванню галузі, оскільки вона продовжує отримувати визнання.

У інших штатах деякі вже прийняли технологію блокчейну. Недавно Каліфорнія цифровизувала свої записи 42 мільйонів автомобільних титулів. Проте більшість штатів ще не прийняли явних правил для криптовалюти і замість цього залежать від існуючих статутів передачі грошей. Алабама бажає поновленого регулювання для галузі.

Щодо регулювання криптовалют, Шоу зазначив, що важливо мати `трохи перезавантаження`.

`Я думаю, що це було б стимулом (для інвестицій в криптовалюти та блокчейну), просто мати певне регулятивне середовище, щоб вони знали, чого очікувати тут.

`Багато регуляцій у криптовалюті базується на дуже старих законах, судових рішеннях та подібних речах, що добре, але вона така нова, що вони іноді намагаються вмістити її. Я думаю, нам, можливо, потрібно трохи перезапустити`, - сказав Шоу Alabama Daily News.

Міський збір відбувся в кав`ярні Prevail у Монтгомері, власником якої є Уейд Престон з Алабамського блокчейн-альянсу. Він не лише брав участь у Комісії з вивчення блокчейну минулого місяця, але й почав приймати криптовалюти в якості платежу у своїй кав`ярні недавно.

Престон та Ешлі Ганн, вищі менеджери Coinbase, однозначно пропагують створення регулятивного середовища переважно для криптовалют, хоча вони також попереджають про надмірне регулювання сектора.

Тим часом, законодавець Філіп Енслер, D-Монтгомері, також був виступаючим на заході і погодився, що надмірне регулювання сектору криптовалют може задихати інвестиції та інновації.

Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Гендиректор GameStop согласился на штраф в $985 320 за незаконное приобретение ценных бумаг. ФТС обвинила его в нарушении Закона Харт-Скотт-Родино. Коэн стремился повлиять на бизнес Wells Fargo. Акции GameStop упали на 3%. 🕵️‍♂️🔍
Просмотреть