BitBoy викликав Хоскінсона на бій на ямі

BitBoy викликав Хоскінсона на бій на ямі

Засновник Cardano, Чарльз Хоскінсон, реагує на виклик відомого криптовпливового та ютубера Бена `BitBoy` Армстронга до битви на ямі.

Для контексту, під час останнього епізоду сесії AMA (Запитай мене що завгодно) Хоскінсона глядач заявив, що BitBoy вже не є його шанувальником. Це відбулося на тлі численних критик, що спрямовував BitBoy на Cardano, включаючи виклик його власному токену, ADA, мертвим.

Відреагувавши, Хоскінсон підтвердив цю заяву, наголошуючи, що BitBoy перейшов на іншу сторону барикад після того, як команда екосистеми Cardano `не платила йому грошей.`

BitBoy відверто викликав Хоскінсона на бій на ямі. `Дайте людям бій, який вони хочуть @IOHK_Charles—ти і я. На ямі,` зауважив криптовпливовий.

BitBoy висунув цей виклик, не зважаючи на те, що Хоскінсон на п`ять років старший. За даними впливового особистості, у нього немає ворожнечі проти Хоскінсона або прихильників Cardano. Тим не менш, він здогадується, що такий високопрофільний бій між ним і Хоскінсоном був би епічним під час бикового ринку.

Реагуючи, засновник Cardano публічно не прийняв або відмовив від запиту BitBoy на бій на ямі. Однак він підкреслив, що цей виклик подібний до боротьби з гнівмедведем. Було б, ніби боротьба з гнівним ведмедем.

Бен `BitBoy` був бичем на Cardano у минулому, прогнозуючи, що ADA може вибухнути до $11 у сезоні 2024/2025 року. Три місяці потому криптовпливовий заявив, що `ADA мертва`, стверджуючи, що продуктивність монети нижча, ніж у інших цифрових активів, таких як Solana (SOL) та Toncoin (TON).

Відповідно до його заяви, Хоскінсон заявив, що ніколи не обговорюватиме криптовалютні питання з BitBoy. Минулого місяця BitBoy все ще підтверджував свою позицію стосовно Cardano, підкреслюючи, що актив мертвий для інституційних клієнтів.

За його словами, відсутність інституційної привабливості для Cardano рано чи пізно призведе до смерті ADA як легітимного інвестиційного об`єкта.

Реагуючи, Хоскінсон відзначив, що початкова мета криптовалют була замінити інституції, а не шукати їхньої легітимації. З цього приводу, він саркастично додав, що може навчитися грати на банджо, щоб потішити BitBoy.

Прогноз цены Cardano: стабильность ADA
Прогноз цены Cardano: стабильность ADA
Cardano (ADA) стабилен, с текущей ценой $0.353273. Сложности прогнозирования из-за конкуренции новых проектов. Возможен постепенный рост цены, но долгосрочный прогноз остается положительным 😊📉 #Cardano #ADA #криптовалюта
Просмотреть
Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Обзор: Статья о 5 графических шаблонах криптовалют. Шаблоны помогают прогнозировать изменения цен. Важно использовать их с другими методами. Знание этих шаблонов улучшит аналитику и принятие решений на рынке. 📈🔄🕵️
Просмотреть
Прогноз роста XRP к 2025 году
Прогноз роста XRP к 2025 году
К 2025 году цена XRP может достичь $2, если биткоин станет $100-150 тыс. После судебного процесса между Ripple и SEC й трейдеры ожидают роста. 🚀📈
Просмотреть
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Обзор пяти сервисов по предоставлению сигналов криптовалют: NFT Signals - NFT, Бинанс Киллерс - альткоины, Волк Трейдинга - теханализ, Coinmetro - регулятивный анализ, Крипто Булл - соц.медиа. Рынок непредсказуем, нужна широкая стратегия. 📊🔍📈📉🧐
Просмотреть