Майнінг Bitcoin менш прибутковий у липні, каже Jefferies

Майнінг Bitcoin менш прибутковий у липні, каже Jefferies

Майнінг Bitcoin був менш прибутковий у липні, ніж у червні, каже компанія Jefferies.

Jefferies скоротила цільову ціну на акції Marathon Digital з $22 до $17.

Американські компанії, які входять до списку, виробляли більшу частку Bitcoin у липні, повідомляє звіт.

Майнінг Bitcoin (BTC) був трохи менш прибутковий у червні, ніж у попередньому місяці, оскільки ціна найбільшої у світі криптовалюти знизилася на понад 6%, тоді як потужність мережі залишалася стабільною, заявила інвестиційна банківська компанія Jefferies у дослідницькому звіті у четвер.

Потужність - це проксі-індикатор конкуренції у галузі та складності майнінгу.

Банк скоротив цільову ціну на акції Marathon Digital (MARA) з $22 до $17, при цьому зберігаючи рейтинг утримання акцій. Ціна акцій впала на 0,7% до приблизно $15 під час попереднього торгового дня.

Американські компанії, що входять до списку, виробили більшу частку Bitcoin у липні, ніж у червні, складаючи 21,1% від загальної мережі проти 20,7% у травні, повідомлено у звіті. Серпень буде більш складним місяцем для майнерів, оскільки ціна Bitcoin знизилася на близько 5%, тоді як потужність мережі знову почала зростати, додається у звіті.

Їхня частка на ринку зросла, оскільки `публічні гравці швидше вводили нові потужності, ніж зростала потужність мережі`, написали аналітики Джонатан Петерсен і Джо Дікстейн.

Marathon Digital виробила найбільше Bitcoin у липні, загалом 692 монети або на 17% більше, ніж у попередньому місяці, зазначено в звіті. Потужність, встановлена майнером, також залишається найбільшою у секторі.

Фінансовий гігант Wall Street JPMorgan (JPM) відзначив, що частка американських майнерів у глобальній потужності досягла рекорду у липні, повідомила банк у звіті минулого місяця.

Читайте більше: Частка U.S.-Listed Bitcoin Miners`s of Global Hashrate Reached Record in July: JPMorgan

Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Вычислительная мощность биткойна снизилась на 9,95% после рекордного хэшрейта. Майнеры сталкиваются с экономическими препятствиями из-за низких комиссий и уменьшения вознаграждений. Уровень хэшрейта снизился на 69 EH/s, вызывая нарастающие вызовы для майнеров. 😕 #биткойн #хэшрейт
Просмотреть
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Обзор: Bitmain влияет на майнинговые пулы биткоина, анализ показал сходство работ на 37% хэшрейта. Poolin, BTC.com схожи с AntPool на 99% и 98%. Исследования 0xB10C обращают внимание на роль Bitmain, но не обязательное контролирует их работу. ⛏️🔍
Просмотреть
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой, JPMorgan предупредил о возможном замедлении роста хэшрейта. Доля майнеров из США на бирже достигла рекордного уровня. Hut 8 увеличил рыночную капитализацию, CleanSpark снизилась. Jefferies предупреждает о сложном месяце для майнеров. 😕📉 #криптовалюта #Bitcoin #майнинг
Просмотреть
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры отказываются от Биткоина ради ИИ из-за роста затрат. Цены на Биткоин растут, но майнинг становится всё сложнее. Банкротства, снижение дохода - вызовы для отрасли. Некоторые компании переключаются на ИИ и HPC. 📉⛏️🔝
Просмотреть