Негативні економічні дані призвели до падіння цін на криптовалюти

Негативні економічні дані призвели до падіння цін на криптовалюти

Біткойн впав на рівень $58 000 після публікації даних зі споживчою ціною у США, BTC ETF зафіксував витік капіталу у розмірі $81 млн.

Біткойн впав на понад 4% до рівня близько $58 000, що призвело до більш широкого падіння ринку, де інші основні криптовалюти, такі як Етер, Солана, Кардано, BNB Chain та XRP, втратили трохи менше, від 2,5% до 3,8%.

Зменшення відбулося після публікації даних зі споживчою ціною у США, незважаючи на позитивну реакцію фондового ринку. ETF-фонди на біткойн, що лістингуються на американській біржі, зафіксували витік капіталу, з найбільшим впливом на Grayscale`s GBTC, тоді як ETF на Етер побачили продовження надходжень, з нотатком про значний приріст BlackRock`s ETHA.

Біткойн (BTC) впав більш ніж на 4% за останні 24 години, торгуючи близько рівня $58 000 в азійський час четверга після обіду, відступивши майже всі прирости з минулого тижня.

Біткойн очолив втрати, оскільки падіння призвело до спаду інших основних токенів. Етер (ETH) впав на 3,8%, тоді як Солана (SOL), Кардано (ADA), BNB Chain (BNB) та XRP Ripple втратили менше - 2,5%. Широкий CoinDesk 20, ринковий фонд, що відстежує найбільші токени за капіталізацією, втратив 3,5%.

Більшість спаду відбулося після того, як були збиті нові відомості про споживчий індекс США за липень, який було оприлюднено у середу пізно ввечері. Споживчий індекс США у липні збільшився на 2,9% річно, як очікувалося, вперше з 2021 року опустившись нижче 3%.

Незважаючи на те, що NASDAQ та S&P 500 зворотно знищили ранній продаж та завершили день в зеленому зоні, BTC продовжував своє падіння після публікації даних зі споживчою ціною. Ціни на криптовалюту `дуже чутливі` до економічних даних США в останні місяці, як зазначає K33 Research, і мають тенденцію рухатись, оскільки інвестори віддають перевагу стабільності перед ризикованішими активами.

Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
📈 BTC на $62 тыс., ETH & SOL в росте. Рынок стабилен, BTC удерживает отметку, ETH и SOL в зеленой зоне. Aptos и Lido DAO - лидеры по приросту.
Просмотреть
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP может стать крипто-эквивалентом Tesla, согласно аналитику Хьюзу. Аналогии с ростом Tesla вдохновляют на возможный взлет XRP до исторического максимума. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены Cardano: стабильность ADA
Прогноз цены Cardano: стабильность ADA
Cardano (ADA) стабилен, с текущей ценой $0.353273. Сложности прогнозирования из-за конкуренции новых проектов. Возможен постепенный рост цены, но долгосрочный прогноз остается положительным 😊📉 #Cardano #ADA #криптовалюта
Просмотреть
Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Обзор: Статья о 5 графических шаблонах криптовалют. Шаблоны помогают прогнозировать изменения цен. Важно использовать их с другими методами. Знание этих шаблонов улучшит аналитику и принятие решений на рынке. 📈🔄🕵️
Просмотреть