Ключовий рівень підтримки для токена MATIC

Ключовий рівень підтримки для токена MATIC

MATIC: Експерти попереджають про ключовий рівень підтримки, оскільки ціна досягає дворічних мінімальних рівнів

MATIC, внутрішній токен Polygon, недавно зазнав значного падіння ціни в умовах загального спаду на ринку. Токен втратив понад 20% за останній місяць, досягнувши найнижчого рівня ціни за два роки. Після відновлення ринку деякі аналітики висловили биковий варіант для токена, але попередили про ключовий рівень, на який варто звернути увагу. MATIC Досягає Дворічних Мінімумів

Протягом останніх кількох місяців MATIC зафіксував сталий спад зі свого максимуму за рік у $1,27. З липня ціна токена скоротилася на 20,5%, впавши зі зони підтримки в $0,55 до позначки в $0,40.

Під час ринкового краху 5 серпня, коли більшість криптовалют впали на 20%, MATIC впав до дворічного мінімуму у розмірі $0,35. Цей рівень, востаннє бачений в червні 2022 року, представляв собою зниження на 30% від ціни на початку місяця.

Ринкова капіталізація MATIC також впала на 30,2% під час краху, з $4,6 мільярда до $3,5 мільярда. З того часу токен втратив своє місце серед топ-20 криптовалют за цим показником. Внутрішній токен Polygon наразі займає 28-е місце серед найбільших криптовалют з ринковою капіталізацією у розмірі $3,8 мільярда.

Токен повернувся до рівня опори в $0,40, коливаючись між ціновим діапазоном від $0,40 до $0,43. Незважаючи на 22% відновлення після краху, токен продовжує рухатися в діапазоні, який не бачився з червня 2022 року.

Проте деякі спостерігачі ринку вважають, що цей рівень може бути найкращим часом для накопичення MATIC за низькою ціною. У середу зранку аналітик підкреслив, що токен `знаходиться на щотижневій підтримці, і індекс сили купівлі також досяг мінімуму`. Усі Очі На Ключовій Зоні Підтримки

Після понеділкового ретрейсу цього тижня псевдонімний криптоаналітик Cryptorphic вказав, що MATIC вдарив у нижню зону підтримки, що встановлена між $0,31-$0,38, `як очікувалося.` Аналітик підкреслив, що токен повинен утримати цей рівень, оскільки, якщо `він не втримається і рухнеться, речі можуть піти погано`.

На думку Cryptorphic, якщо токен залишиться вище важливої зони підтримки, він може спробувати повернутися до іншого ключового рівня опори на марку $0,98. Аналітик також визначив перевірку всесвітнього максимуму ціни токена (ATH) у розмірі $2,92 як довгострокову ціль.

Так само ще один спостерігач ринку вказав, що внутрішній токен Polygon `ідеально відскочив від нижньої межі падаючого клина`. Це свідчило про те, що інвестори можуть очікувати зростання до рівня опори в $0,75, якщо токен виб`є позначку в $0,465.

Тим часом відомий криптоаналітик Ali Martinez зробив сміливу передбачення для MATIC. За словами Martinez, токен `розтане обличчя`, якщо розпочнеться альтсезон.

Згідно з графіком, MATIC відображає багаторічний візуальний шаблон спадного трикутника. Вибігання з верхньої лінії шаблону, встановленої на рівні $0,89, може спровокувати масштабний розгін до небачених максимумів, схожих на рік 2021.

Аналітик пропонує 15 169% стрибок до позначки в $50, якщо історія повториться. Однак він попереджає інвесторів `ще не впадати у краплю`, оскільки `тижневе закриття нижче $0,30 скасує бикову тезу.` На момент написання цього тексту MATIC торгується на рівні $0,41, що означає падіння на 1,1% за останні 24 години.

Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Овладение скрытыми сигналами криптовалюты: 5 графических шаблонов
Обзор: Статья о 5 графических шаблонах криптовалют. Шаблоны помогают прогнозировать изменения цен. Важно использовать их с другими методами. Знание этих шаблонов улучшит аналитику и принятие решений на рынке. 📈🔄🕵️
Просмотреть
Прогноз роста XRP к 2025 году
Прогноз роста XRP к 2025 году
К 2025 году цена XRP может достичь $2, если биткоин станет $100-150 тыс. После судебного процесса между Ripple и SEC й трейдеры ожидают роста. 🚀📈
Просмотреть
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Анализ криптосигналов: лучшие сервисы и методы
Обзор пяти сервисов по предоставлению сигналов криптовалют: NFT Signals - NFT, Бинанс Киллерс - альткоины, Волк Трейдинга - теханализ, Coinmetro - регулятивный анализ, Крипто Булл - соц.медиа. Рынок непредсказуем, нужна широкая стратегия. 📊🔍📈📉🧐
Просмотреть
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE): подготовка к росту в ближайшее время
THORChain (RUNE) продолжает бороться в канале цены. Технический анализ показывает потенциал роста до 60%. Позитивные сигналы от аналитиков. Следите за движениями на основных уровнях. 🔮📈
Просмотреть