Нарешті! законодавство про криптовалюту - обіцянка Чака Шумера.

Нарешті! законодавство про криптовалюту - обіцянка Чака Шумера.

Урядовий чиновник Чак Шумер (Д-НЙ), лідер більшості в Сенаті США, на цифровому зустрічі з мешканцями міста у середу обіцяв прийняти законодавство про криптовалюту до кінця року.

`Я вважаю, що Вашингтон не може просто відвертати увагу від крипто, ховати голову в пісок і нічого не робити`, - сказав Шумер під час прямого ефіру Crypto4Harris. `Моя мета - довести щось до Сенату та у закон до кінця року, і я вірю, що ми можемо це зробити.`

Не діяти, пояснив він, означало б `ризик того, що крипто залишиться за кордоном в країнах, де не буде ніякого регулювання`, сказав Шумер. `Я вважаю, що ми повинні знайти баланс для крипто між сприянням інновацій та забезпеченням розумних обмежень`.

90-хвилинний прямий ефір означав змішання фахівців галузі, членів Сенату та Палати представників США, а також губернаторів штатів та кандидатів у офіс. Хоча кілька учасників говорили в прямому ефірі, багато подали наперед записані виступи.

Основна тема події полягала в досягненні `перезапуску` разом з віце-президентом Камала Харріс та майбутнім урядом Харріс—стверджуючи, що крипторинок не належить до однієї партії.

`Як знаю, що говорю від імені багатьох моїх друзів та колег у цій галузі, ми хочемо зробити регулювання криптовалют позитивним і біпартисанським`, сказав інвестор Ентоні Скарамуччі, засновник та управляючий партнер інвестиційної фірми SkyBridge Capital, яка спеціалізується на крипто.

`Ми робимо це менш племінним; ми робимо це про те, які великі речі можуть відбутися для галузі, якщо ми можемо отримати біпартисанське зобов`язання стосовно регулювання крипто`,—додав він.

Представник Уайлі Нікель (Д-Північна Кароліна) погодився.

`Цифрові активи та технологія блокчейну не є партійним питанням`, - сказав Нікель. `Перетворювати це на політичний футбол тільки призведе до того, що ми відійдемо у конгресі на десятиліття, тому моя увага була зосереджена на тому, щоб ми тримали це як біпартисанське питання`.

`Є лише один кандидат на президента, який називав крипто шахрайством, і це Дональд Трамп`,—зазначив Нікель. `Дональд Трамп просто повністю несерйозний`.

Багато спікерів також не могли утриматися від жартів на адресу Республіканської партії.

`Підтримка крипто не полягає в збільшенні варіті елітних максис біткоїн`,—сказав мільярдер та зірка `Шоу акул` Марк Кубан під час події. `Крипто не про еліту, воно про егалітаризм, і це така велика можливість для нас, бо всі інші потребують крипту, а республіканці абсолютно не цікаві`.

Колишній президент Дональд Трамп та його кампанія зробили гучні виголоси в індустрії цифрових активів, роблячи кілька обіцянь, від підвищення внутрішнього видобутку біткоїна та створення стратегічного резерву біткоїну до завершення того, що критики називають `війною проти крипто`—націлюючись на голову Комісії з цінних паперів та бірж Гері Генслера.

Незважаючи на очевидний партійний розкол, проте, є союзники крипто на демократичній стороні, які представляють демографію, яка все ще може бути `відкритою для обговорень`. І є ознаки того, що команда віце-президента Камали Харріс проводить `усильну роботу` для звернення до галузі.

Організатори виклику сказали Decrypt минулого тижня, `Це про те, щоб поставити нову стопу вперед.`

Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Гендиректор GameStop согласился на штраф в $985 320 за незаконное приобретение ценных бумаг. ФТС обвинила его в нарушении Закона Харт-Скотт-Родино. Коэн стремился повлиять на бизнес Wells Fargo. Акции GameStop упали на 3%. 🕵️‍♂️🔍
Просмотреть