Нерівність між трейдерами та китами: дата розблокування токенів AVAX

Нерівність між трейдерами та китами: дата розблокування токенів AVAX

Майбутній розблокування токенів Avalanche (AVAX) підкреслює розрив між трейдерами та валютними китами

Avalanche (AVAX) пройде наступне розблокування токенів 20 серпня. Це збільшення пропозиції, помітна подія, може вплинути на ціну AVAX, як це відбулося у минулому.

Проте, аналіз мережі Avalanche показує нерівність між двома ключовими учасниками. Під Великими Фігурами Avalanche Спостерігають у Різні Напрямки

Раніше BeInCrypto повідомляв, як AVAX розблокує 9,54 мільйонів токенів, що на момент публікації становить $251 мільйон. Розподіл, призначений для команди Avalanche та стратегічних інвесторів, може привести до волатильності цін на AVAX.

З наближенням події, дані on-chain показують помітну різницю в настрої між китами та трейдерами на похідному ринку. За даними Santiment, Ставка Фінансування AVAX є від`ємною.

У нетехнічних термінах Ставка Фінансування - це вартість утримання відкритої позиції на ринку. Якщо фінансування позитивне, ціна контракту торгується з премією до ринкової ціни, що свідчить про те, що трейдери готові платити вищу комісію, граючи на підйом цін.

Негативне фінансування, як у випадку AVAX, вказує на відмінний настрій, що свідчить про те, що трейдери очікують падіння ціни. Однак кити мають інший погляд. Згідно з IntoTheBlock, Чистий Потік Великих Утримувачів в мережі Avalanche збільшився на 33,66% за останні сім днів.

Цей потік представляє різницю між Великим Надходженням та Виходом Утримувачів. Збільшення потоку вказує на те, що кити накопичують більше, ніж продають, тоді як зменшення вказує на більшу дистрибуцію.

Позитивна різниця для AVAX вказує на накопичення. З погляду ціни, якщо цей тренд триває, це може сигналізувати про збільшену довіру до сильної короткострокової производительності AVAX. Прогноз Ціни AVAX: Жодних Переможців, Жодних Переможених

На момент публікації, AVAX торгується по ціні $21,27 і тримався в одному регіоні протягом останніх декількох днів. Під час цієї консолідації токен коротко впав нижче $20 8 серпня, як видно на щоденному графіку.

Індикатор Конвергенції-Диверженції Рухливого Середнього (MACD) показує ведмединий момент для AVAX. MACD вимірює моментум, розраховуючи різницю між двома рухомими середніми. Коли читання MACD вище сигнальної лінії, це свідчить про биковий моментум; коли нижче, це сигналізує про ведмединий моментум. Для AVAX MACD знаходиться нижче сигнальної лінії, що свідчить про те, що вихід може бути важким.

Додатково, AVAX може продовжувати консолідуватися між коливальним мінімумом $20,43 та коливальним максимумом $22,79. Індикатор ретрейсменту Фібоначчі надає додаткові висновки щодо потенційних рівнів підтримки та опори.

Як показано вище, високоякісний ведмединий сценарій може відкинути AVAX до $17,10. Однак, якщо накопичення китів посилюється, токен може досягти першої цілі в $23,07 перед можливим перевірим $26,64.

SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
📈 BTC на $62 тыс., ETH & SOL в росте. Рынок стабилен, BTC удерживает отметку, ETH и SOL в зеленой зоне. Aptos и Lido DAO - лидеры по приросту.
Просмотреть