Grayscale запускає MakerDAO Trust: ціна MKR зростає на 7,47%

Grayscale запускає MakerDAO Trust: ціна MKR зростає на 7,47%

Ціна Maker (MKR) збільшилась на 7,47% за останні 24 години. Це зростання сталося після того, як Grayscale оголосив про запуск інвестиційного тресту MakerDAO во вівторок.

Згідно з інформацією, Maker зазнає інших позитивних змін, про які буде розповідатися у цьому аналізі. Ринок переживає повені для MakerDAO після запуску нового інвестиційного інструменту.

13 серпня провідний менеджер криптовалюти Grayscale оголосив про запуск MakerDAO Trust. Це другий порядковий запуск за декілька днів після інвестицій у дві інші альткоіни минулого тижня.

За інформацією компанії, даний трест надасть інвесторам можливість отримати експозицію до MKR. Крім того, інвестори зможуть отримати доступ до протоколу кредиту на ланцюжку та активів реального світу (RWAs), які пропонує екосистема MakerDAO.

Однак, ціна MKR не є єдиним показником, який впливає на розвиток. Дані на ланцюжку від Santiment показують помітне зростання активних адрес на мережі.

Активні адреси вимірюють рівень залучення користувачів до блокчейну. Якщо цей показник зростає, користувачі все більше залучені до відправлення та отримання токенів на мережі. Проте, зменшення вказує на відсутність купівлі та продажу серед власників криптовалют.

Отже, здається, що зростання ціни MKR пов`язане не тільки з інвестиціями Grayscale, але й з ширшим інтересом ринку. Якщо цей інтерес буде підтриманий або покращиться, це може позитивно вплинути на ціну MKR, поки росте.

Додатково, дані від IntoTheBlock показують зростання числа триманців токенів у короткостроковому періоді. Зокрема, погляд на адреси за часом утримання показує двоцифрове збільшення числа адрес, які купили токен протягом останніх 30 днів.

Зазвичай, зростання накопичення протягом цього періоду свідчить про довіру до потенціалу криптовалюти в короткостроковому вимірі часу. Зменшення, однак, може вказувати на протилежне. Це зростання також представляє збільшення покупочного тиску. Подібно до впливу активних адрес вище, зростання цієї цифри може бути биковим для MKR.

Перед тим, як ціна MKR останнім часом відновилася до $2,127, токен зазнав спаду на 38%, опустившись до рівня $1,716. Згідно зі стандартним індексом силі (RSI), на той момент MKR був перепроданий.

RSI вимірає імпульс за допомогою швидкості та розміру змін ціни. Рейтинг від 70.00 або вище означає, що актив перекуплений, в той час як показник RSI менше 30,00 вказує на його перепроданий стан.

7 серпня рейтинг показника становив 26,33. Проте підйом до 44,07 на момент друку підказує, що покупці повертаються та накопичують. Якщо це буде підтримуватися, це може веде до подальшого зростання ціни. Для підтвердження бикового настрою, RSI повинен перевищити нейтральну лінію на рівні 50,00.

Після цього MKR може перейти рівень опори на рівні $2,184,82. Якщо це станеться, наступним рівнем для досягнення токена може бути в діапазоні від $2,354,73 до $2,537,86.

Проте, недійсність може виникнути, якщо активність на мережі MakerDAO впаде. Це також може відбутися, якщо бики відступлять від покупки спаду MKR. У цьому випадку ціна може повернутися до рівня $1991.46.

Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть