Гелій (HNT) зріс на 112% за 10 днів: бики націлюються на $10

Гелій (HNT) зріс на 112% за 10 днів: бики націлюються на $10

Гелій (HNT) вибухнув на 112% за 10 днів, бики націлюються на $10

Реверсія тенденції Гелію вже на 112% за 10 днів з мінімуму у $3,470, сформованого під час ринкового краху минулого понеділка. Чи призведе зростаючий потік у відновленні HNT до зростання на 38%?

Швидка відновна хода Гелію, в основному неуражена широким ринковим крахом, продовжує рухатися до позначки у $10. Незупинна хода биків перетворила річний прибуток у Гелію на позитивний на 5,22%.

Зі зростанням торгового обсягу й ринковою капіталізацією на підході до $1,2 мільярда, цей альткоїн має кожну можливість стати одним із найкращих альткоїнів на основі Solana. У Гугтренді Гелію досягнуто позначку в $7,50

На щоденному графіку Гелій показує розгортання реверсивного ралі з підйомною швидкістю. Поточне ралі включає стрибок ціни на 112% від мінімуму у $3,46, сформованого в минулому понеділок.

В даний момент Гелій торгується на рівні $7,34 з приростом у 12% за останні 24 години. Однак денна свічка показує корекцію на 0,97% з великим волоком, що розкриває великий попит під собою.

Базуючись на рівнях Фібоначчі під час корекційного періоду, виникають різні рівні з високим обсягом торгівлі між $3 та $9,88. Поточне відновлення перевершує 61,80% рівень Фібоначчі на $6,336, після виходу на критичний рівень 50% на $5,528.

Засадово, щоденний графік висловлює масштабний биківський вплив на цінову тенденцію Гелію. Це збільшує ймовірність досягнення ціни HNT рівня у $10 психологічної позначки. Основний биківський ріст, схоже, непереможний

На 4-годинному графіку високі ціни Гелію показують формування вищих відміток, що призводить до створення лінії тенденції опору. Однак підтверджене зростання биківськості формує продовження биківської тенденції, використовуючи лінію тенденції як лінію шиї. Графік ціни Гелію

Як видно на вищезгаданому графіку, Гелій формує венеціанський віз і плече. В даний момент альткоїн торгується біля лінії шиї, дратуючи буловий вибух. Крім того, лінії MACD та сигналу перезавантажують биківську тенденцію. Чи досягне биківська хода Гелію $10?

Денна лінія RSI стрімко піднімається у зону перекупленості, перевищуючи лінію межі 70% під час стрімкого підвищення Гелію. Однак бічний зсув біля лінії на рівні 70% може подовжити биківську ходу.

Крім того, індикатор супертренду показує сильну ходу в дії, оскільки ціна HNT досить висока від зеленої лінії на рівні $4,895. Отже, індикатор сигналізує, що биківська хода буде продовжуватися, поки Гелій залишається вище $4,895.

Повертаючись до рівнів Фібоначчі, биківська хода рухається до виклику 78,60% рівня Фібоначчі на рівні $7,783. Биківський вибух може збільшити шанси досягнення психологічної позначки у $10.

За стандартами точки опору, лінія шиї співпадає з першим рівнем опору точки опору на рівні $7,52. Биківський вибух може досягти третього рівня опору точки опору на рівні $10,95 після зіткнення з незначною перешкодою на другому рівні опору точки опору на рівні $8,925.

SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
📈 BTC на $62 тыс., ETH & SOL в росте. Рынок стабилен, BTC удерживает отметку, ETH и SOL в зеленой зоне. Aptos и Lido DAO - лидеры по приросту.
Просмотреть