Найбільший ринковий крах в історії - попередження Р. Кіосакі

Найбільший ринковий крах в історії - попередження Р. Кіосакі

Р. Кіосакі попереджає про `найбільший ринковий крах у світовій історії`

Продовжуючи попереджати про погані часи, що надходять як для США, так і для решти світу, Роберт Кіосакі, підприємець, інвестор, впливова особистість і автор бестселера з особистих фінансів `Багатий батько, бідний батько`, оголосив про `найбільший ринковий крах у світовій історії`.

Зокрема, Кіосакі заявив про свою готовність `до найбільшого ринкового краху в світовій історії`, оскільки `крах і можлива Депресія зроблять мене та тих (…) готових дуже, дуже багатими`. Він попередив про те, що `3 дурні` керують Америкою, згідно з його дописом в X від 14 серпня.

Зокрема, він посилається на поточного віце-президента США Камалу Харріс, міністра фінансів Джанет Єлен та голову Федеральної резервної системи Джерома Пауелла, не лестять при цьому останніх двох популярними телевізійними персонажами, а також каже своїм прихильникам, що `крах може бути хорошою річчю` для тих, хто на нього готовий.

SOFT LANDING або CRASH LANDING. Я сподіваюсь, що я помиляюся... але я готовий до найбільшого ринкового краху в світовій історії.

Питання: ЧОМУ я готуюсь до краху? Відповідь: ТОМУ що, якщо я маю право… крах і можлива Депресія зроблять мене та інших, що готові, дуже... — Роберт Кіосакі (@theRealKiyosaki) 14 серпня 2024

Активи проти `злочинних` політик Феду

У іншому місці Кіосакі розкрив активи для захисту багатства від `злочинних` політик вищезгаданих фінансових установ в США, включаючи золото, срібло та криптовалюти, такі як Bitcoin (BTC) і Ethereum (ETH), назвавши всіх, хто інвестує в ці активи, `повстанцями`, як розповідає Finbold 9 серпня.

`Будь-хто, хто має власність у золоті, сріблі або Bitcoin, ми фактично є повстанцями. (…) Bitcoin або Ethereum - це відкрите джерело, це означає, що Фед не може з ним грати, також як і Міністерство фінансів, також як і політик, і саме тому я підтримую обидва продукти`.

Раніше він особливу увагу звернув на флагманський актив децентралізованої фінансової системи (DeFi), тверджаючи, що останній крах у всіх ринках по всьому світу є ідеальним часом для запасів з активів, які втрачають в ціні - включаючи Bitcoin, золото та срібло - оскільки саме в такі моменти потрібно бути сміливим, коли інші криються.

Тим часом, Bitcoin почав відновлюватися після підтримки фінансового освітника, вдалося піднятися вище психологічного рівня в $60 000, а також вдивляючись у ціну в $170 000 до початку 2025 року, але не без `насильного краху` на проміжний період, як повідомляє Finbold.

Загалом, справді Кіосакі довго попереджував про надійний крах, тому важливо робити власне дослідження, не лише спостерігаючи за ринковими закономірностями, а також перш ніж інвестувати значні суми грошей у будь-який актив, який він рекомендує, оскільки тенденції на будь-якому ринку можуть змінюватися.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не слід розглядати як інвестиційні поради. Інвестування - це спекулятивна справа. Під час інвестування ваш капітал перебуває під загрозою.

DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть