Ціна на RUNE зросла на 14% через партнерство з Kujira та підйом Біткоїна

Ціна на RUNE зросла на 14% через партнерство з Kujira та підйом Біткоїна

Ціна на RUNE зростає на 14% завдяки партнерству з Kujira та підйому Біткоїна понад $61K

Децентралізований протокол обміну ліквідністю між ланцюжками THORChain зазнав зростання ціни на 14% з ранку 14 серпня, зробивши його одним із лідерів у криптовалютному ринку.

Із добовим торговим обсягом понад $272 мільйони, THORChain (RUNE) виросла майже на 13,6% і торгувалася за $3,70 на момент написання цієї статті. RUNE дозволяє користувачам обмінювати цифрові токени на декількох блокчейнах, включаючи Біткоїн.

Недавнє зростання ринкової продуктивності THORChain частково пов`язане з новим партнерством з Kujira, яке спрямовано на покращення ліквідності в додатках децентралізованої фінансової сфери Кудзіра. Ця співпраця має на меті підтримати зростання і стабільність обох платформ.

Видатна особливість їхнього партнерства - це збір токенів, яким керує спільнота, що контрастує з традиційними методами збору коштів, дозволяючи широкому колу спільноти брати участь. Ініціатива призначена для управління існуючими фінансовими зобов`язаннями та синхронізації економічних інтересів як Кудзіра, так і спільнот THORChain, сприяючи міцнішій взаємодії та стійкості у їхніх екосистемах.

Додатково, партнерство передбачає стратегічні та операційні коригування для пом`якшення схожих фінансових проблем у майбутньому.

THORChain також уклав союзи з SwapKit і Noble для інтеграції стейблкоїнів у додаток THORChain AppLayer. Noble буде сприяти цій інтеграції, забезпечуючи випуск місцевого USDC, підвищуючи користувацький досвід шляхом спрощення внесків у AppLayer за допомогою функціональності одноклікерного кліку.

Ці спільні зусилля свідчать про загальну тенденцію в просторі децентралізованих фінансів, де платформи об`єднуються для покращення ліквідності, залучення користувачів та загальної фінансової стійкості.

Додатково, недавній стрибок Біткоїна (BTC) понад позначку в $61,000 13 серпня, ймовірно, відіграв суттєву роль у підйомі THORChain. BTC, найбільша криптовалюта, зросла на понад 3%, з торговими обсягами близько $29,2 мільярда.

Ринкова капіталізація BTC також збільшилася на 3,14% до $930 мільярда на момент написання. Цей стрибок в показниках Біткоїна стався на день після того, як біржі з обміну фізичними BTC експериментували з чистими позитивними потоками, які були більш ніж у п`ять разів більшими, ніж ті, що стосуються ETF Єтереуму.

Тим часом, глобальна ринкова капіталізація криптовалют також зросла на 2,3% за останні 24 години, становлячи $2,14 трильйона на момент написання цієї статті.

Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
📈 BTC на $62 тыс., ETH & SOL в росте. Рынок стабилен, BTC удерживает отметку, ETH и SOL в зеленой зоне. Aptos и Lido DAO - лидеры по приросту.
Просмотреть
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP может стать крипто-эквивалентом Tesla, согласно аналитику Хьюзу. Аналогии с ростом Tesla вдохновляют на возможный взлет XRP до исторического максимума. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены Cardano: стабильность ADA
Прогноз цены Cardano: стабильность ADA
Cardano (ADA) стабилен, с текущей ценой $0.353273. Сложности прогнозирования из-за конкуренции новых проектов. Возможен постепенный рост цены, но долгосрочный прогноз остается положительным 😊📉 #Cardano #ADA #криптовалюта
Просмотреть