Прогноз у Хенріка Зеберга: Криптовалюти розірвуться після бульбашки 2021

Прогноз у Хенріка Зеберга: Криптовалюти розірвуться після бульбашки 2021

Економіст Хенрік Зеберг попереджає, що більшість криптовалют розірвуться після найбільшого сплеску бульбашки усіх часів

Економіст, який точно передбачив, що економіка США проявить ознаки слабкості до середини 2024 року, попереджає, що крипторинок побачить масивний знепад у найближчі місяці.

У новому інтерв`ю на YouTube-каналі Metals and Miners Хенрік Зеберг вказує, що економіка США переживає найбільшу бульбашку за останні майже 100 років.

Економіст підкреслює, що капіталізація американського фондового ринку до ВВП практично вдвічі перевищує цифру, яку ми бачили в кінці 1920-х років, саме перед тим, як економіка зазнала краху та увійшла в Велику Депресію.

«У нас найбільша бульбашка за капіталізацією ринку на ВВП за всю історію. Кожен міг це побачити.

Як ми вийшли з фінансової кризи [2008 року], капіталізація ринку на ВВП у 109% була бульбашкою. І ми сміялись з 130% у 2000 році, кажучи: `Чому ми цього не побачили?` І у 1929 році теж було 109%. Ну, відгадайте, тепер у нас 200%.

Зеберг попереджає, що криптовалюти отримають важкий удар, як тільки сплеск бульбашки станеся.

Але перш ніж ми побачимо колапс, економіст підтверджує свою передбачення, що як фондовий ринок, так і цифрові активи закінчать свої бикові ринки у великому розгону на вершині.

«У нас також є бульбашка криптовалют. 99% криптовалют, які ми маємо зараз, розірвуться. Так що вони зараз не розриваються. Ми матимемо найбільшу бульбашку усіх часів. Ми матимемо фантастичний розгін на вершині.

Але коли у вас є щось на кшталт Dogecoin, оцінене в $15 мільярдів, це смішно. Це бульбашка і вона розірветься».

У січні Зеберг сказав, що 2024 рік буде роком гойдалки, вірячи, що бізнес-цикл завершується.

«Коли ми дістанемся до середини цього року, я думаю, що ми побачимо зміну з цього дуже бикового середовища на явно протилежне і думаю, що ми побачимо крах до останньої частини року».

У квітні Зеберг передбачав, що Bitcoin (BTC) підскочить до рекордних $115,000, перш ніж досягне верхньої точки бикового ринку.

На момент написання, Bitcoin торгується за $59,596, що на 2% вище за останню добу.

Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
📈 BTC на $62 тыс., ETH & SOL в росте. Рынок стабилен, BTC удерживает отметку, ETH и SOL в зеленой зоне. Aptos и Lido DAO - лидеры по приросту.
Просмотреть
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP может стать крипто-эквивалентом Tesla, согласно аналитику Хьюзу. Аналогии с ростом Tesla вдохновляют на возможный взлет XRP до исторического максимума. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены Cardano: стабильность ADA
Прогноз цены Cardano: стабильность ADA
Cardano (ADA) стабилен, с текущей ценой $0.353273. Сложности прогнозирования из-за конкуренции новых проектов. Возможен постепенный рост цены, но долгосрочный прогноз остается положительным 😊📉 #Cardano #ADA #криптовалюта
Просмотреть