XRP: Прогноз на $60 - технічний аналіз

XRP: Прогноз на $60 - технічний аналіз

XRP сигналізує про сильний биковий нахил, спрямований на $60, за словами аналітика

Технічні індикатори вказують на те, що XRP може готуватися до масштабного ралі, що потенційно розташовує токен для досягнення нового історичного максимуму в двохзначних цифрах.

За словами криптоаналітика Бретта Хілла у повідомленні X від 12 серпня, XRP, ймовірно, досягне висоти близько $60 протягом наступних тижнів. Ця прогноз підтримується сприятливими тенденціями в індикаторі Збіжності/Розбіжності Середнього Пересування (MACD) та критичними рівнями підтримки та опори.

Насамперед, щотижневий індикатор MACD, ключовий інструмент для оцінки імпульсу, показує формування вищих максимумів, що свідчить про значний зміщення у покупковому тиску.

Лінія MACD перетнула лінію сигналу, класичний биковий індикатор, що вказує на можливий вгору тренд. Якщо цей імпульс продовжиться, XRP може увійти в неіснуючу територію, при цьому покупковий тиск постійно наростає протягом останніх кількох тижнів.

За словами Хілла, критичний рівень підтримки на рівні $0.5403 USDT є міцним фундаментом для ціни XRP. Поки ця підтримка зберігається, XRP буде готовий до значних приростів. З іншого боку, опір встановлений на рівні $0.6836 USDT. Якщо XRP прорветься через цей опір, це може запалити значний ралі, потенційно вшповзаючи криптовалюту в діапазон $50-60. Наближений вибух ціни XRP

Додатково, биковий імпульс підтримується аналізом, який поділився Amonyx, який у повідомленні X вказав, що вибух ціни XRP може бути неминучим. Аналіз показав, що XRP формує великий, симетричний трикутник, класичний технічний зразок, який часто спостерігається перед значними ціновими рухами.

Актив сконсолідувався всередині цього зразка протягом років, і зараз він, здається, наближається до апекса, де ймовірний вихід. Історичні дані та тенденції обсягу підтримують цей аналіз, вказуючи на можливість досягнення XRP нових максимумів, як тільки відбудеться вихід із зразка.

Цей потенційний стрибок у ціні XRP може бути підживлений комбінацією технічного імпульсу та фундаментальних факторів, включаючи тривалі судові розгляди Ripple та широке поширення її технології.

Важливо відзначити, що XRP отримала значне посилення після того, як суддя вирішив, що Ripple повинна заплатити цивільний штраф у розмірі $125 мільйонів. Рішення встановило мінімальні ризики класифікації XRP як цінності. Аналіз ціни XRP

На момент публікації, XRP торгувалася на рівні $0.57, піднявшись на понад 0.6% за останні 24 години. Протягом минулого тижня XRP виріс на понад 15%.

Оскільки XRP намагається встановити імпульс, повернення підтримки на рівні $0.60 залишається ключовою областю.

Попередження: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційна консультація. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
Цены на BTC, ETH и SOL 21 сентября: устойчивость и рост
📈 BTC на $62 тыс., ETH & SOL в росте. Рынок стабилен, BTC удерживает отметку, ETH и SOL в зеленой зоне. Aptos и Lido DAO - лидеры по приросту.
Просмотреть
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP: потенциал эквивалента акций Tesla?
XRP может стать крипто-эквивалентом Tesla, согласно аналитику Хьюзу. Аналогии с ростом Tesla вдохновляют на возможный взлет XRP до исторического максимума. 🚀📈
Просмотреть