Стратегія торгівлі Пітера Брандта на крипторинку: 8/18 MA

Стратегія торгівлі Пітера Брандта на крипторинку: 8/18 MA

Легенда торгівлі Пітер Брандт розкриває свою стратегію на криптовалютному ринку

Після недавнього розголошення своєї методології визначення тенденцій, відомий трейдер фінансового ринку Пітер Брандт провокує цікавість трейдерів. Брандт, який відомий своїм простим та методичним підходом до торгівлі, розкрив, що він визначає напрямок тенденцій за допомогою простого ковзного середнього 8/18 барів (MA).

Брандт використовує більш інтуїтивний підхід, використовуючи ці MA як проксі для тенденцій для визначення шляху меншості резистенції на будь-якому ринку, у контрасті з багатьма іншими, які покладаються на складні індикатори або методичні техніки. Щоб показати, як він використовує цей метод, Брандт включив графік Bitcoin у парі з USDT у своєму найновішому аналізі.

Улюбленим висловом старовинників на CBOT було `торгувати з тенденцією.` Але що воно взагалі означає? Я не маю ВІДПОВІДІ. Я не маю ТВОЄЇ відповіді. У мене є тільки своя відповідь на це питання. Я використовую простий 8/18 барів MA як проксі для тенденції.

Ковзні середні з 8 барами та 18 барами на графіку дали інвесторам чітку візуальну індикацію поточного напрямку ринку, оскільки він торгувався всередині спадного каналу. Ціна Bitcoin наразі знаходиться нижче обох ковзних середніх, що свідчить про те, що ринок все ще перебуває в спадний тенденції.

Це свідчить про те, що криптовалюта все ще рухається униз. Замість того, щоб використовувати роботизований чи надто строгий підхід, Брандт використовує 8/18 барів MA. Він вказує на те, що важливішими є постійність та знайомство з інструментом, а не постійне прагнення до оптимізації чи зміни індикаторів, і натомість підкреслює вивчення особливостей цих ковзних середніх.

Цей спосіб мислення відповідає його більш загальній думці, що успіх приходить від вивчення інструментів, які ви обираєте використовувати, а не від будь-якого технічного індикатора, який є бездоганним чи універсально кращим. У короткостроковій перспективі $58,000 та $52,000 - ключові рівні, на які варто звернути увагу у відношенні до Bitcoin. Невдале утримання вище цих рівнів може призвести до додаткових впадин всередині спадного каналу, але прорив вище 8-бар MA може вказувати на можливу зміну тенденції.

DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть