Наступний тиждень на ринку криптовалют: BTC падає до $58K

Наступний тиждень на ринку криптовалют: BTC падає до $58K

Bitcoin Наближається до позначки у $58K під час розпродажу перед напруженим тижнем даних

Біткоїн (BTC) та загалом криптовалютний ринок зазнали розпродажу у вихідні, з BTC трейдившись трохи вище $58 500, знизившись на 4.8% за останні 24 години. Моніторінг CoinDesk 20 (CD20) ринку впав на 5.2%. Ether (ETH) також зазнав зниження у 3.5%.

Фонди, що торгуються на американських біржах, що відстежують ці активи, зафіксували вибуття коштів у п`ятницю, причому BTC ETF втратили $89 мільйонів, а ETF ETH побачили вибуття у розмірі $15.7 мільйонів.

Знос біткоїна (BTC) спровокував розпродаж у широкому криптовалютному ринку у вихідні, оскільки деякі трейдери шукали кластери перед напруженим тижнем для визначення позиціонування.

BTC впав на 4.8% за останні 24 години та трейдився трохи вище $58 500 в понеділок уранці по азіатському часу, показує інформація CoinDesk Indices, при цьому загальний криптовалютний ринок, який відстежується CoinDesk 20 (CD20), втратив 5.2%. Ether (ETH) втратив 3.5%.

Фонди, що торгуються на американських біржах, що відстежують активи, зафіксували вибуття коштів у п`ятницю. BTC ETF втратили $89 мільйонів, тоді як ETH ETF побачили вибуття у розмірі $15.7 мільйонів, за даними ринку.

Solana’s SOL та toncoin (TON) очолили втрати серед основних з 7% спадом. BNB Chain’s BNB втратив 3%, dogecoin (DOGE) впав на 6%, тоді як Cardano’s ADA та xrp (XRP) сповзли на 5%.

У інших регіонах токени блокчейнів Aptos (APT), Arbitrum (ARB) та метавсвіт The Sandbox’s SAND втратили до 7% перед розблокуваннями на тиждень, які кумулятивно випустять на ринок понад $120 мільйонів вартості токенів, як показують дані. Ці токени належать команді та раннім інвесторам.

Деякі спостерігачі ринку попередили про подальші втрати BTC у тижнях, посилаючись на технічне ослаблення, але вказали на надходження традиційних релізів ринку, які можуть надати тиск вгору.

“Ціни на криптовалюту ймовірно будуть рухатися у діапазоні з нахилом до слабкості,” - сказав Августин Фан, керівник інсайтів у SOFA.org у повідомленні у Telegram для CoinDesk. “Проте, технічні пошкодження та драгальованість на настрій залишаються, з моделями витрат на ланцюгу та MVRV моделями, що вказують на можливий подальший розгляд перед Джексон-Хоулом.”

“Ринки криптовалют позбавлені чіткого якоря і вразливі перед подальшими коригуваннями позицій. Ми продовжуємо бачити приглушені потоки від ETF для BTC та ETH протягом останніх кількох сесій,” - додав Фан.

Як Великобританія, так і США випустять індекс споживчих цін липня ($CPI) у середу. Довіра споживачів Австралії, яка відстежує настрої щодо сімейних фінансів, та Індекс виробників Японії ($PPI), який вимірює розвиток цін на товари, що торгуються в корпоративному секторі, заплановані на випуск у вівторок.

Пізніше у тиждень ритейльні гіганти Alibaba Group та Walmart представлять звіти у четвер, тоді як Гонконг та Тайвань оприлюднять оновлені дані з валового внутрішнього продукту (ВВП) у п`ятницю.

Традиційні ринкові події зазвичай впливають на ціни криптовалют, оскільки вони розкривають поведінку витрат та стан загальної економіки. Позитивні релізи мають тенденцію впливати на ціни вгору, оскільки очікується, що інвестори ставитимуть більше на ризикові активи, такі як технологічні акції або криптовалюти, тоді як недолік заробітку або даних впливає на опускання активів, оскільки інвестори переходять на безпечні ставки.

DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть