Фінансова освіта: за думкою Кійосакі

Фінансова освіта: за думкою Кійосакі

'Rich Dad, Poor Dad' Автор Kійосакі Використовує Уінстона Черчілля для Нових Рекомендацій

У недавньому пості в соціальній мережі X Роберт Кійосакі, автор `Багатий батько, Бідний батько`, посилався на слова Уінстона Черчілля, щоб підкреслити свою точку зору на фінансову освіту. Кійосакі звернувся до метафори Черчілля про птахів, які вирощені в клітці, використовуючи це, щоб підкреслити те, що він вбачає як фундаментальну ваду у традиційних освітніх підходах.

Він аргументує, що традиційна шкільна освіта спонукає студентів шукати стабільність роботи, а не прагнути до фінансової незалежності.

Кійосакі підкреслює, що принципи, які вчив його `Багатий батько`, були спрямовані на ідею, що гроші - це інструмент і свобода - це крайній мета. Він протиставляє це тому, що він бачить як обмеження, накладені традиційними системами освіти, які, на його думку, утискають людей до стабільності роботи, а не сприяють підприємницькому мисленню та фінансовій свободі.

Уінстон Черчілль говорив: “Птахи, що вирощені в клітці ... вважають літаання хворобою.”

Основна причина зростаючої різниці між багатими та бідними полягає в тому, що більшість вчителів були вирощені в клітцях, відомих як школи.

Більшість вчителів потім навчають студентів шукати стабільність роботи в ... - Роберт Кійосакі (@theRealKiyosaki) 10 серпня 2024

Цікаво, що Кійосакі за останні роки виступив за Bitcoin (BTC). Від того, як називати криптовалюту гроші народу за $1,000 до `грошей людей`, Кійосакі часто закликає своїх прихильників зберігати BTC на рівні з золотом та сріблом як надійний пристанок для грошей. Більше того, автор бестселера не заперечує можливості того, що криптовалюта може досягти навіть $1,000,000 в найближчому майбутньому.

З урахуванням цих подій було б цікаво побачити оновлене видання книги `Багатий батько, Бідний батько`, в якому враховано б Bitcoin у своїх фінансових порадах.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть