Негативний тренд ціни FET: причини і перспективи

Негативний тренд ціни FET: причини і перспективи

Альянс штучного суперінтелекту (FET) встановив значну перешкоду, чому?

Ціна FET зазнає сильного спаду протягом останніх трьох місяців, втративши майже 62% своєї вартості. Незважаючи на останнє відновлення на загальних ринках, FET не зміг зробити виходу.

Більше того, останні три місяці були дуже складними для сектору штучного інтелекту, особливо для FET. FET зафіксував різке зростання в межах місяця від середини лютого до середини березня.

Проте ціна не змогла тримати рівень, і на графіках був помічений розпродаж. Розпродаж тривав до сьогодні з невеликими прибутками в короткостроковій перспективі. Давайте проаналізуємо, чи спаде FET далі чи рушить до відновлення. Суспільні Метричні Показники підтверджують збільшення залучення користувачів

Fetch.ai, Ocean Protocol та SingularityNET об`єднали свої токени, щоб створити Альянс штучного суперінтелекту, який тепер торгується під токеном FET. Цей новий альянс збирається стати значущим гравцем у дослідженні та розробці штучного інтелекту.

Останні сесії показали помітні поліпшення в ончейн метриках, таких як суспільний обсяг та суспільне панування, що свідчить про потенційне зростання ціни. Більше того, дані з app.santiment.net показують зростаючу тенденцію в цих метриках, що може позитивно вплинути на ціну в майбутніх сесіях.

Метрики суспільного панування та суспільного обсягу відображають зміну усвідомлення та популярності криптовалюти серед користувачів. Соціальні медіа платформи, такі як Twitter, Instagram та Facebook, несуть велике значення у поширенні її впливу та збільшенні користувацької бази. Технічний Аналіз Ціни FET

Прогноз тренду вказує на негативний тренд у Альянсі штучного суперінтелекту як у довгостроковій, так і в короткостроковій перспективі. FET шукає міцну опору неподалік від рівня $0,75, який є психологічним рівнем та попередньою зоною прориву.

Щоденна діаграма показує формування спадної паралельної каналуї з ціною, яка наразі наближається до нижньої межі. На даний момент рівень $0,75 є ключовим і може вирішити наступний рух.

Проривний рух нижче може вказувати на продовження негативного тренду. З іншого боку, відскок вище може відновити довіру інвесторів. Це навіть може спровокувати зростання до верхньої межі каналу поблизу рівня $1,5.

На момент написання, ціна FET перебувала нижче ключових експоненційних середніх, що свідчить про вразливість. Технічні індикатори вказують на негативний прогноз за комбінованого аналізу. Чи Продовжить Ціна FET Спадати, Чи Відновиться?

FET знизився на 62% протягом останніх трьох місяців, що свідчить про слабкість на графіку. Покращення в ончейн метриках, таких як суспільний обсяг і панування, вказують на можливе зростання ціни.

Проте прогноз тренду залишається негативним, і FET шукає підтримку неподалік від рівня $0,75. Щоденна діаграма показує спадний паралельний канал, і $0,75 є важливим для подальшого руху. Прорив може продовжити негативний тренд, тоді як відбій може спровокувати зростання до рівня $1,5. FET знаходиться нижче ключових експоненційних середне, що свідчить про вразливість.

DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть