Аналіз ринку: BEAM, FET, Solana та PEPE - потенційні винищувачі

Аналіз ринку: BEAM, FET, Solana та PEPE - потенційні винищувачі

Аналіз ринку: BEAM, FET, Solana та PEPE показують потенціал

Криптовалютний ринок повністю відпустив після шторму минулого понеділка, коли Bitcoin та інші провідні альткоїни, такі як Solana (SOL), знову опустилися до свіжих низьких значень на рік. Зокрема, у той час як Bitcoin впав до $49K, Solana впала до $110.

Однак ринок повністю відновлюється після втрат, оскільки Bitcoin знову знаходиться в діапазоні $60K, підтримуючи цей поріг протягом останніх декількох днів. У той же час Solana вже досягла $163 після падіння до $110, позначаючи вражаючий зворотний рух понад 40%.

Між тим, на момент публікації, Solana була короткочасно повернута на рівні $156 після зростання на 1,4% за останні 24 години.

Варто зауважити, що Solana - не єдиний топовий криптоактив, який відновився після спаду на ринку. За останні 24 години геймінговий токен Beam (BEAM) зросла на понад 13%, торгуючись на рівні $0,01415. У минулого понеділка BEAM було оцінено в $0,01026, що свідчить про відновлення на 38% з моменту останньої спаду.

Так само токен FET від Альянсу Штучного Суперінтелекту зріс на 9% протягом останньої доби, торгуючись на рівні $0,9158. Після того, як на минулому тижні ринковий шторм відправив FET до $0.7039, він відновився на понад 30%.

У секторі мем-койнів, PEPE Ethereum та Dogwifhat Solana (WIF) показали себе як топ-виконавці. PEPE збільшила свою вартість на 4% за останні 24 години, торгуючись на рівні $0,000008732. Це позначає повне відновлення з мінімуму минулого тижня в $0,0000059, з PEPE наростаю на 53% з моменту падіння.

Тим часом WIF показав ще більш вражаючі результати, зростаючи на 3,5% за останній день та досягнувши накопиченого зростання за семиденний період понад 18%, при цьому його ціна зараз становить $1,87. Враховуючи, що WIF коштував $1,0837 у минулому понеділок, він відновився на понад 80%.

При тому, як різні криптоактиви відновлюються після минулотижневих втрат, аналітики вважають, що можна очікувати більше приростів у найближчі дні, із прогнозами, що Bitcoin може повернутися в діапазон $75K.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, призначена виключно для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого виду. Видання Coin не несе відповідальності за будь-які втрати, понесені в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Рекомендується читачам виявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних із компанією.

DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть
Мемекоин CAT на пороге прорыва
Мемекоин CAT на пороге прорыва
🚀 Трейдер Bluntz предсказывает взрывной рост CAT на Binance Smart Chain до 300% за месяц! NEAR также восходит, поддерживаемый ажиотажем вокруг искусственного интеллекта. 📈
Просмотреть