Солана: ведмежий сигнал до $90

Солана: ведмежий сигнал до $90

Солана видає сильний ведмежий сигнал; Чи буде наступні 90 доларів?

Показуючи потенціал для подальшого бикистого руху в пошуках повернення до рівня опори у 200 доларів, аналітик попередив, що інвестори повинні бути готові до можливо складного шляху вперед.

Зокрема, експерт з криптовалютної торгівлі Алан Сантана зауважив, що Солана, токен децентралізованих фінансів (DeFi), показав значний ведмежий сигнал в серпні 2024 року, який може свідчити про глибший спад ціни.

  • У торговому вигляді по TradingView 10 серпня Сантана вказав, що недавні цінові та обсягові патерни Солани виглядають дуже схожими на ті, що спостерігалися в липні 2023 року.
  • У липні 2023 року після понад 45 днів сталих зростань цін Солана зазнав сильного вибуху в обсязах. Цей вибух визначив початок значного вгору, оскільки покупці проявили сильний інтерес до криптовалюти, підталкиваючи її ціну до нових висот.

Наступного року аналітик зауважив, що ситуація, схоже, змінилася. У серпні 2024 року після 140 днів ведмежих цінових дій Солана показав сильний ведмежий вибух обсягів. Цей рух підтверджує продовження поточного спаду, і цінові дії відповідають цьому ведмежому сигналу.

Аналіз показує, що якщо цей ведмежий рух триватиме, Солана може рухатися в напрямку рівня 90 доларів — значного рівня підтримки на основі минулої торгової діяльності. Наступні дні будуть вирішальними для визначення того, чи може Солана стабілізуватися, чи чи передбачається подальший спад до рівня 90 доларів.

Потенціал виростуці Солана

Хоча обсяги навколо Солани свідчать про ведмежі настрої, інший аналітик запропонував інвесторам очікувати можливого вибуху в ціні. Зокрема, у посаді X 11 серпня аналітик під псевдонімом Crypto Patel вказав, що Солана проявляла сильний бикистий рух, що вказує на потенційний історичний максимум у 500 доларів на горизонті.

Згідно експерта, історична динаміка показує, що SOL продемонструвала значні прирости в минулих бульбазах, зі значними зростаннями цін від рівнів підтримки. Графік показує міцну зону підтримки навколо 80 доларів, яка історично служила трампліном для вгору цінових рухів.

Аналіз ціни Солани

На момент публікації, Солана торгувалася на рівні 154 долари, поправившись на близько 0.3% за останні 24 години. По тижневому графіку актив зрос на понад 7%.

Наразі інвесторам слід слідкувати за ключовими рівнями підтримки Солани, щоб уникнути можливого зниження. 150 доларів — головний рівень підтримки, а спадання нижче цієї позначки може означати більше проблем для SOL.

Попередження: Вміст на цьому сайті не може бути розглянутий як інвестиційні поради. Інвестування — це спекулятивна справа. Під час інвестування ваш капітал знаходиться під загрозою.

Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть