Заможний ЗEC: перспективи ціни

Заможний ЗEC: перспективи ціни

Приватна криптовалюта Zcash (ZEC) може стикнутися з відступом цін після вражаючого росту

Zcash (ZEC), децентралізована криптовалюта, створена для покращення конфіденційності у секторі блокчейну, побачила зростання ціни на 90% за останні 30 днів.

Це зростання робить ZEC одною з трьох найуспішніших альткойнів. Торгування на рівні $41.36, цей аналіз пояснює, чому монета може не змогти підтримати свій розмах. Урагани наближаються до Zcash Потужний Ралі

1er juillet 1992и, le prix du ZEC était d`environ 23,81 $, ce qui signifie que le prix actuel est presque le double de sa valeur à ce moment-là. Cependant, ce n`est pas la seule chose qui a changé.

Згідно з CoinGecko, ринкова капіталізація також значно зросла. В той же день, коли криптовалюта торгувала на зазначеному вище рівні; ринкова капіталізація Zcash складала $360,68 млн.

За контекстом, ринкова капіталізація є продуктом ціни та обігового постачання. Навіть якщо максимальне постачання проекту становить 21 млн - так само, як у Bitcoin (BTC), у циркуляції лише 15,11 млн. До часу публікації, ринкова капіталізація зросла до $625,72 млн, що показує, що зростання ціни було важливим чинником цього значного стрибка.

Незважаючи на це зростання, обсяг торгів ZEC пішов іншим шляхом. 10 серпня обсяг торгів Zcash становив понад $145 млн, що свідчило про великий інтерес до криптовалюти. Але на момент написання цього тексту цей показник скоротився на 44,99% до 79,66 млн.

Зазвичай, зростання обсягу разом із зростанням ціни є відзнакою бичачого настрою, що свідчить про те, що покупців більше, ніж продавців. Навпаки, коли обсяг зменшується в цій ситуації, це означає, що бики втрачають свою домінантність, і ціна криптовалюти ризикує втратити частину своєї вартості. Отже, якщо обсяг продовжує падати, ціна ZEC може опуститися нижче $41 в найближчий час. Zcash Обсяг. Джерело: Santiment Цінова Прогноз ZEC: Дні Приросту Скінчені, Наступна Корекція

Відомий взліт ціни ZEC розпочався в липні. Протягом цього періоду монета зросла з менше ніж $18 до $34,75 3 серпня. Щойно це сталося, ціна зіткнулася з відмовою і опустилася до коливального мінімуму в $25,43.

Однак, підтримуючись зростаючим бичим імпульсом, монета досягла піку у $42,97. Тим часом, Відносний Індекс Сили (RSI) становить 77,02 на момент публікації. RSI - це технічний індикатор, який вимірює величину швидкості та змін цін, щоб визначити імпульс.

Він також показує, коли криптовалюта перекуплена або перепродана. Показники на рівні 70,00 і вище означають, що монета перекуплена, в то час як ті, що на рівні 30,00, перепродані. Коли перепродані, ціна криптовалюти може розвернутися в позитивному напрямку.

Отже, у випадку ZEC, можлива корекція в майбутньому. З використанням рівнів Фібоначчі - показника, корисного для ідентифікації підтримки та опори, ціна ZEC може впасти до $37,18 в найближчий термін.

Однак відскок з цього рівня може зупинити інший спад. Натомість, зокрема якщо купівельний тиск зросте, ZEC може перевищити $42,97 і, можливо, перевірити регіон $44.

Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть