Прогноз ціни Kaspa (KAS) на основі технічного аналізу

Прогноз ціни Kaspa (KAS) на основі технічного аналізу

Ціна Kaspa (KAS) продовжує зростання: Чи зможе вона пробити рівень $0,2000?

На цьому тижні ціна Kaspa (KAS) різко відвернулася від позначки 200-денної ЕМА та зросла більше ніж на 18% виграшу. Вона відхилилася від продажів та повернулася в биковий канал.

З ринку криптовалют цього тижня було помітне відновлення цін на Bitcoin та інші альткоїни. Незважаючи на це відновлення, був помічений відсутній інтерес до подальших покупок. Токен бавився біля 50-денної кластерної EMA.

З початку 2024 року токен сформував чіткі високі зворотні коливання. Він спостерігав стале зростання всередині ростучого каналу.

Однак токен вийшов з каналу через різку волатильну активність. Він торгувався нижче марки трендлінії у $0,1800.

З відхилень ціни від 200-денної EMA біля $0,1250, сильної зони підтримки, покупці Kaspa підтверджують домінування над лінією шиї та повертаються. Ціна Kaspa KAS на момент публікації

На момент публікації Kaspa торгувалася по $0,1656 зі зростанням на 4,06% протягом дня, відображаючи невелике зростання. Її щомісячний рейтинг повернення становить -2,30%, а річний - 243,20%, відбиваючи довгостроковий биковий тренд.

Згідно даних CoinMarket Cap, токен займав 32 місце за капіталізацією в $4,02 мільярда. Чи завершилося зворотне рух ціни Kaspa?

Ретрейсінг більше ніж на 20% від свого вісімкового максимуму (ATH) у розмірі $0,2075, Kaspa знайшла конкретну підтримку навколо позначки 200-денної EMA. Вона відскочила в останні сесії.

Минулого тижня для Kaspa було занадто волатильним. Вона досягла ATH, але не змогла продовжити биковий імпульс та стикалася зі значним букінгом прибутків. Kaspa повторно протестувала рівень ретрейсмента Фібоначчі 61,8%.

Проте крива індексу відносної сили (RSI) плавала у перепроданому траєкторії, і перетин все ще чекається. Так само, індикатор MACD показав червоні смуги та передавав ведмежий стан.

@Bleeding_Crypto відізвався позитивно про токен Kaspa.

$KAS На запит. Ось мої думки про $KAS
Я биковий.....

Після зворотного руху ціни від свого піку ціна токена KAS страждала від зменшення участі обсягів та меншого інтересу до покупок.

Зменшення довіри інвесторів спричинено страхом на ринку. Це призвело до того, що ціна стала блукає близько марки 50-денної EMA. Вагований настрій Kaspa підкреслив позитивний зіг.

Паралельно крива соціальної домінантності передбачала меншу бесіду інвесторів та зменшення популярності в соціальних медіа. Ставки фінансування виглядали від`ємно.

Ставка фінансування токена показала від`ємне значення близько -0,0059%. Це означало, що продавцям доведеться платити комісію покупцям, що свідчило про ведмежий настрій.

Дані відкритого інтересу та від`ємних ставок фінансування все ще залишалися стабільними. Це вказувало на зміну лише на 0,90% на короткі позиції. Дивно, що короткі ліквідації помічали зниження, тоді як довгі ліквідації бачили позитивний ривок.

Токен пережив підйом цін, від`ємні ставки фінансування, відсутність OI та обсягових метрик. Це означало, що токен KAS не був готовим для сильного руху вгору.

Якщо токен Kaspa зможе пробити 50-денну марку EMA, він може піднятися до рівня опори у $0,1860. Цьому буде слідувати позначка $0,2000.

У випадку невдачі він може побачити спад та перевірку найближчої зони підтримки у $0,1400. Цьому буде наступувати $0,1270.

Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
История цен на Solana: зачем нужен уровень в $190?
Обзор: Solana демонстрирует производительность, цена поднимается, но сталкивается с $190. Инвесторы оптимистичны, но важно следить за динамикой цен. 🔥📈 #Solana #криптовалюты
Просмотреть