Прогноз на майбутнє для токена Chainlink: рух до $135 до 2025 року

Прогноз на майбутнє для токена Chainlink: рух до $135 до 2025 року

Ланцюжок Chainlink: міцний рух, на шляху до стрибка на $135 до 2025 року - аналітик

Спільнота Chainlink (LINK) має надію завдяки Алану Сантані, відомому експерту з криптовалют, який стверджує, що токен може стрімко піднятися в найближчі місяці. Незважаючи на наявність деяких негативних сигналів, Сантана вважає, що ціна LINK суттєво збільшиться під час наступного бикового ринку, можливо, сягнувши історичного максимуму.

Прогноз Сантани побудований на ключовому періоді набуття LINK, яке передувало биковому ринку 2021 року. Він називає 2023 рік `роком відновлення`, коли численні криптовалюти показали гарний ріст цін, але не бики. Аналітик прогнозує `великий` булран до 2025 року, який може підняти LINK вище $135.

На момент написання, LINK торгувався за $10.60, що становить зростання на 6.1% за останні 24 години, але зазнав падіння на 15.4% за тиждень, показує дані від Coingecko. ✴️ Зона акумуляції ChainLink перед биковим ринком 2025 року та стратегія

Привіт, мій дорогий друг,

Зверніть увагу на значну різницю між биковою хвилею 2021 року та биковою хвилею 2023 року! Ось чому я назвав 2023 рік `роком відновлення`. В минулому році багато альткоїнів показали гарну хвилю, відновлення... pic.twitter.com/DTF977g5yT

— Алан Сантана (@lamatrades1111) 8 серпня 2024 р. Поточні ринкові умови

Незважаючи на те, що Сантана має сподівання на майбутнє, поточний стан ринку свідчить про те, що це не так. У порівнянні з попереднім днем, ціна впала на 3.44%, і зараз торгується на рівні $10.04.

50-денний та 100-денний Експоненційні Рухомі середні (EMAs) наразі становлять $13.072 та $14.071 відповідно, що свідчить про те, що технічні показники вказують на значно більш ведмежу ситуацію, ніж поточна ціна.

Аналітик підтримує стратегію `купуй і тримай` для інвесторів LINK у світлі цих суперечливих сигналів. У періоди ринкової депресії та невизначеності, він пропонує почати зараз, наголошуючи на терплячості над складною технічною аналітикою.

Сантана стверджує, що саме в такі часи довгострокові інвестори можуть захистити свої акції, перш ніж ринок стане ейфоричним та жадібним.

Цей підхід особливо важливий з урахуванням прогнозу Сантани про те, що тривалий період накопичення LINK відфільтрує короткострокових інвесторів. Як тільки почнеться наступний биковий ринок, він вважає, що цей процес відсіювання створить умови для експоненційного росту.

Наближений тренд виглядає оптимістично

Додаткову інформацію надає криптоплатформа прогнозування CoinCheckup. Вона показує, що LINK скоро зросте. Платформа стверджує, що протягом наступних шести місяців може відбутися великий зріст на 89%, навіть якщо ринкова ціна на 3.15% нижча, ніж вони прогнозували на наступні 30 днів. Цей прогноз базується на зрослому попиті і позитивних розвитках у середовищі Chainlink.

Очікуючи майбутнє, CoinCheckup також прогнозує зріст LINK на 87.57% протягом наступного року, що відображає довіру інвесторів в умовах розвитку широкого крипторинку. Однак підвищення на короткостроковому горизонті вказує на можливу волатильність - ймовірно, або від коливань на ринку, або від прийняття прибутку інвесторами.

Зображення: Pexels, графік: TradingView

Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Цена BTC вернулась к $63K, WIF снижается на 10% ежедневно. BTC снизилась после ФРС, альты также в красной зоне. Биткоин упал до $63K после роста до $64K. Уровень коррекции отмечен. BTC начал слабое восхождение. Альты в коррекции, TON, AVAX, NEAR снижаются. WIF снижается на 10%, общая капитализация сократилась до $2.3 триллиона. 📉
Просмотреть
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть