Недавні тренди ринку Fasttoken

Недавні тренди ринку Fasttoken

Швидкість ціни токену досягає нових висот, незважаючи на загальні виклики на ринку

Останні сесії ринок зазнаває серйозних викликів. Лідери криптовалют, такі як Біткойн та Ефіріум, мають проблеми зі зростанням після стрімкого падіння. Наразі Біткойн втратив майже 11% за тиждень, а Ефіріум - 24% за тиждень.

Незважаючи на останню різанину на загальних ринках, Fasttoken продовжував зростати стабільно і заявив собі статус історичного максимуму. Ціна підійшла добре на короткостроковому горизонті, додавши майже 8% на тиждень та 54,4% за останні два квартали.

Аналітики відзначили розходження між ціною Fasttoken та відкритими інтересами, що додає ризику продажу в майбутньому. Однак деякі аналітики пов`язують це з подальшим розвитком на загальному ринку.

Чому росте ціна Fasttoken?

Незважаючи на суттєве зниження на загальному ринку, Fasttoken відновився для досягнення історичного максимуму. Однак Біткойн та Ефіріум зробили сильний ребаунд, зростаючи понад 4%, що свідчить про ознаки відновлення в інтрадені. На момент написання, Біткойн тримався поблизу $57,37K, тоді як Ефіріум обмінювався близько $2450.

⚡️Досвідайтеся майбутнього платежів з Fasttoken!

Насолоджуйтеся швидкими та легкими транзакціями з FTN через один із платформ, таких як @CoinPaymentsNET.

Попрощайтесь з довгими очікуваннями та вітайте миттєві платежі!#ftn #fasttoken #payments pic.twitter.com/FTtFB4vhNa — Fasttoken (@fasttoken_com) August 2, 2024

Розходження між ціною FTN та OI може спровокувати продаж

Попри сильну тенденцію в ціні Fasttoken, аналітики відзначили розходження між ціною FTN та даними відкритих інтересів, що може спровокувати продаж. За даними аналітиків, спостерігалася помітна спад в даних про відкриті інтереси при не зміненні ціни протягом останніх кількох сесій.

Дані OI знизились на 25% з $2 млн до $1,5 млн за останні кілька сесій, що свідчить про довговічний розгортання в криптовалютах. Незважаючи на 25% спад в контрактах на відкриті інтереси, ціна FTN залишалася на високому рівні.

Також, обсяг транзакцій знизився на 52,1% до $79,77 млн на день. Крім того, співвідношення обсягу до ринкової капіталізації на рівні 10,38% вказує на помірну волатильність в криптовалюті. Із загальної кількості 1 млрд токенів, майже 30%, тобто 304,8 млн токенів FTN, знаходяться в обігу.

Що далі для Fasttoken?

Незважаючи на всі збіги та паніку серед інвесторів через страх на загальних ринках, ціна Fasttoken є на історичній максимумі. Таким чином, з точки зору ціни, погляд аналітиків наразі є бичим.

Нещодавно Fasttoken відзначив міцний зріст майже на 9% з $2,27 до $2,52. Щодо нижньої межі, якщо FTN опуститься нижче 50% від недавнього зростання, тобто якщо ціна сягне нижче $2,42, це може свідчити про слабкість.

Навпаки, поки криптовалюта утримується вище рівня $2,42, вона може продовжувати підкорювати вищі рівні. Крім того, FTN утримується вище ключових 20, 50 та 200-денних ЕМА, що свідчить про бичий вигляд.

Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Цена BTC вернулась к $63K, WIF снижается на 10% ежедневно. BTC снизилась после ФРС, альты также в красной зоне. Биткоин упал до $63K после роста до $64K. Уровень коррекции отмечен. BTC начал слабое восхождение. Альты в коррекции, TON, AVAX, NEAR снижаются. WIF снижается на 10%, общая капитализация сократилась до $2.3 триллиона. 📉
Просмотреть
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть