Неділя акцій: коливання та завершення

Неділя акцій: коливання та завершення

Акції здійснюють повернення на завершення коливань на цьому тижні

Сьогодні насолоджуйтеся новинами від розсилки On the Margin на Blockworks.co. Завтра отримайте новини безпосередньо на свою поштову скриньку. Підписуйтесь на розсилку On the Margin.

Ласкаво просимо до розсилки On the Margin, представленої вам Беном Страком і Кейсі Вагнером. Ось що ви знайдете в сьогоднішньому випуску: Розбирання дикої неділкі акцій, яка призводить до того, що ціни закінчуються…так само, як починали. Погляд на поділ акцій MicroStrategy та наскільки це важливо. Що означають економічні дані цього тижня для ринків. Повне коло моменту для акцій

Після всіх хвилювань на цьому тижні акції готові закінчити майже точно там, де почали.

Знову національне радіо в п`ятницю відкрилося всього на 32 пункти нижче за свій рівень закриття тижня, коли почалася реалізація звіту про робочі місця. Індекс тепер торгується на 3 пункти нижче закриття 2 серпня о 2 годині поподне.

Так що сталося? Спочатку, давайте повернемося назад до того, що викликало реалізацію.

Сполучення тривожного звіту про робочі місця липня тижню збігло з послідовністю розчаровуючих звітів про прибутки від великих технологічних компаній. Плюс до цього стався масштабний спад на японських ринках, оскільки популярна торгівля йеною почала розгортатися.

Пара всі це з Самом, який мигає червоним (не хвилюйтеся, це може бути не так погано, як здається), і це було за більшістю скарг, ідеальне негоду. Не дивно, що акції почали в серпні в червоному.

Тепер речі виглядають краще. Принаймні наразі.

По-перше, ми отримали деякі обнадійливі дані на цьому тижні. Докладніше про це нижче, але суть у тому, що щодо лабораторного ринку інвестори зробили більше концернів, оскільки перші вимоги щодо безробіття прийшли в якість менше очікуваного.

VIX знижувався з моменту досягнення 55 у понеділок, рівня, не побаченого з часів краху, викликаного пандемією у березні 2020 року. На сьогоднішній день VIX впав більш ніж на 60% протягом останніх п`яти днів, опинившись на рівні близько 21.

Є `але`, вірно?

Як ми говорили у вівторок, волатильність не спадає просто на кілька днів; вона зазвичай класифікується. Якщо VIX досягає 35 чи більше разів за рік, це майже завжди робить це знову. Індекс також є провідним показником, тому очікуйте затримок між підвищеною волатильністю та реакцією на фондовому ринку.

І ринки, мабуть, подихнули з полегшенням у четвер після того, як побачили цифри щодо безробіття, але звіт не був лише позитивним. Постійні претензії зросли майже до 1,9 мільйона, позначаючи новий максимум для 2024 року і приводячи цю цифру до рівня, який не бачився з листопада 2021.

Збільшені постійні претензії показують, що звільнені працівники мають важко знаходити нові ролі, сказав засновник дослідження Sevens Report Research Том Ессее. Це не має бути сюрпризом, оскільки ми вже бачили сповільнення наймання та нові вакансії у всіх галузях протягом місяців.

`Остаточний підсумок: заголовок цього звіту був позитивним, і він спричинив реліз, але не дайте реакції ринку вас обманути`, - заявив Ессей. `Цей звіт все ще підтверджує, що ринок праці втрачає момент, і в такому випадку економічні ризики зниження залишаються дуже реальними`.

Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Цена BTC вернулась к $63K, WIF снижается на 10% ежедневно. BTC снизилась после ФРС, альты также в красной зоне. Биткоин упал до $63K после роста до $64K. Уровень коррекции отмечен. BTC начал слабое восхождение. Альты в коррекции, TON, AVAX, NEAR снижаются. WIF снижается на 10%, общая капитализация сократилась до $2.3 триллиона. 📉
Просмотреть
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть